Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 класах - Оксана Кротюк, Зірка Мензатюк, Катерина Бабкіна, Мар’яна Савка, Григорій Фалькович, Леся Воронина (978-617-679-341-0)

Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 класах - Оксана Кротюк, Зірка Мензатюк, Катерина Бабкіна, Мар’яна Савка, Григорій Фалькович, Леся Воронина (978-617-679-341-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 151
151 грн
  • ISBN: 978-617-679-341-0
  • Код товару: 325828
Основні характеристики
Укладач: Тетяна Стус
Художник: Катерина Штанко
Редактор: Ольга Горба
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку

Про книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1 , 2 класах» Григорій Фалькович , Зірка Мензатюк , Катерина Бабкіна , Леся Воронина , Мар'яна Савка , Оксана Крот

До молодшого шкільного віку відносять дітей 6-11 років. Зрозуміло, что зі вступив до школи, для дитини Повністю змінюється способ життя, его ритм и система виховання и Отримання знань. ЦІ та інші фактори враховані фахівцямі при складанні підручника "Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 класах". Беручи до уваги, что в перший клас приходять дітки з різнім рівнем подготовки, в хрестоматію введені твори, Які между собою відрізняються складністю та жанрами. Підібрані твори напісані Сучасний Українськими дитячими письменниками. У кожному з них зачіпаються тими, Які є важлівімі для дітей цього віку, пріщеплюються Моральні та естетічні цінності, подана корисна и пізнавальна інформація, яка спріяє розвитку фантазії та Дитячій творчості, а такоже знайомиться з Національними традіціямі, віховує почуття национальной гідності, поваги до традіцій свого народу, любові до Батьківщини.

Купити книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1 , 2 класах» Григорій Фалькович , Зірка Мензатюк , Катерина Бабкіна , Леся Воронина , Мар'яна Савка , Оксана Крот в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1 , 2 класах" (Григорій Фалькович , Зірка Мензатюк , Катерина Бабкіна , Леся Воронина , Мар'яна Савка , Оксана Крот) з ISBN 978-617-679-341-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Укладач
Тетяна Стус
Редактор
Ольга Горба
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.370
Автор
Григорій Фалькович , Зірка Мензатюк , Катерина Бабкіна , Леся Воронина , Мар'яна Савка , Оксана Крот

Рецензії на книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1 , 2 класах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами