Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 класах - Оксана Кротюк, Зірка Мензатюк, Катерина Бабкіна, Мар’яна Савка, Григорій Фалькович, Леся Воронина (978-617-679-341-0)

Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 класах - Оксана Кротюк, Зірка Мензатюк, Катерина Бабкіна, Мар’яна Савка, Григорій Фалькович, Леся Воронина (978-617-679-341-0)

Нет в продаже
Нет в продаже 151
151 грн
  • ISBN: 978-617-679-341-0
  • Код товара: 325828
Основные характеристики
Составитель: Тетяна Стус
Художник: Катерина Штанко
Редактор: Ольга Горба
Возрастная категория: для младшего школьного возраста

О книге «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 класах» Оксана Кротюк, Зірка Мензатюк, Катерина Бабкіна, Мар’яна Савка, Григорій Фалькович, Леся Воронина

До молодшого шкільного віку відносять дітей 6-11 років. Зрозуміло, що зі вступом до школи, для дитини повністю змінюється спосіб життя, його ритм і система виховання і отримання знань. Ці та інші фактори враховані фахівцями при складанні підручника ”Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 класах”. Беручи до уваги те, що в перший клас приходять дітки з різним рівнем підготовки, в хрестоматію введені твори, які між собою відрізняються складністю та жанрами. Підібрані твори написані сучасними українськими дитячими письменниками. В кожному з них зачіпаються теми, які є важливими для дітей цього віку, прищеплюються моральні та естетичні цінності, подана корисна і пізнавальна інформація, яка сприяє розвитку фантазії та дитячій творчості, а також знайомить з національними традиціями, виховує почуття національної гідності, поваги до традицій свого народу, любові до Батьківщини.

Купить книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 класах» Оксана Кротюк, Зірка Мензатюк, Катерина Бабкіна, Мар’яна Савка, Григорій Фалькович, Леся Воронина в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 класах" (Оксана Кротюк, Зірка Мензатюк, Катерина Бабкіна, Мар’яна Савка, Григорій Фалькович, Леся Воронина) с ISBN 978-617-679-341-0 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Составитель
Тетяна Стус
Редактор
Ольга Горба
Возрастная категория
для младшего школьного возраста
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
160
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Иллюстрации
цветные
Вес
0.370
Автор
Оксана Кротюк, Зірка Мензатюк, Катерина Бабкіна, Мар’яна Савка, Григорій Фалькович, Леся Воронина

Рецензии на книгу «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1, 2 класах».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями