Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти - Барбара Шер, Барбара Сміт (978-617-12-2301-1)

Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти - Барбара Шер, Барбара Сміт (978-617-12-2301-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 110
110 грн
  • ISBN: 978-617-12-2301-1
  • Код товару: 325781
Основні характеристики
Назва оригіналу: I Could Do Anything If I Only Knew What It Was. How to Discover What You Really Want and How to Get It
Перекладач: Оксана Зосімова
Редактор: О. Журенко
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Мрій правильно. Як зрозуміті , чого ти насправді Бажаєш и як цього досягті» Барбара Сміт , Барбара Шер

Кожна людина віддається мріям уже з раннього дитинства. І ставши доросли ми будуємо плани, про Щось мріємо. Альо чи Дійсно нам потрібне ті, про что ми наполеглива мріємо и Взагалі чи вміємо ми правильно формуваті свои мрії? ВІДПОВІДІ на ЦІ та много других вопросам читачі знайдуть у Книзі Барбарі Шер "Мрій правильно. Як зрозуміті, чого ти насправді Бажаєш и як цього досягті ". Перш за все автор попереджає про ті, что практично Кожна людина Залежить від очікувань и установок своих родителей. І, як правило, батьківські Очікування НЕ збігаються з особістом устремліннямі. Щоб позбутіся від цих установок, Барбара Шер предлагает две вправо, Які допоможуть війт з цього замкнутого кола и сконцентруватіся на ВЛАСНА цілях. Альо и тут необходимо відсіяті непотрібне, розібратіся в своих істінніх Порив и взявши в помічники цілеспрямованість и наполегливість йти до заповітної мети. Та на цьом шляху нужно много чего розуміті и вміті. Например, чи не пускати в своє життя ескапістські мрії. Вміті розібратіся что або хто стоит на заваді в реализации мрії, навчітіся усуваті ЦІ перешкоду и Ніколи НЕ опускаті руки. Бо удача спріяє тім, хто НЕ боїться брати на себе відповідальність и діяті.

Купити книгу «Мрій правильно. Як зрозуміті , чого ти насправді Бажаєш и як цього досягті» Барбара Сміт , Барбара Шер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мрій правильно. Як зрозуміті , чого ти насправді Бажаєш и як цього досягті" (Барбара Сміт , Барбара Шер) з ISBN 978-617-12-2301-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
I Could Do Anything If I Only Knew What It Was. How to Discover What You Really Want and How to Get It
Перекладач
Оксана Зосімова
Редактор
О. Журенко
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
432
Формат
130х190 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Барбара Сміт , Барбара Шер

Рецензії на книгу «Мрій правильно . Як зрозуміті , чого ти насправді Бажаєш и як цього досягті ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами