Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти - Барбара Шер, Барбара Сміт (978-617-12-2301-1)

Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти - Барбара Шер, Барбара Сміт (978-617-12-2301-1)

Нет в продаже
Нет в продаже 110
110 грн
  • ISBN: 978-617-12-2301-1
  • Код товара: 325781
Основные характеристики
Название оригинала: I Could Do Anything If I Only Knew What It Was. How to Discover What You Really Want and How to Get It
Переводчик: Оксана Зосімова
Редактор: О. Журенко
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти» Барбара Шер, Барбара Сміт

Кожна людина віддається мріям вже з раннього дитинства. І ставши дорослими ми будуємо плани, про щось мріємо. Але чи дійсно нам потрібне те, про що ми наполегливо мріємо і взагалі чи вміємо ми правильно формувати свої мрії? Відповіді на ці та багато інших питань читачі знайдуть у книзі Барбари Шер ”Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти”. Перш за все автор попереджає про те, що практично кожна людина залежить від очікувань і установок своїх батьків. І, як правило, батьківські очікування не збігаються з особистими устремліннями. Щоб позбутися від цих установок, Барбара Шер пропонує дві вправи, які допоможуть вийти з цього замкнутого кола і сконцентруватися на власних цілях. Але і тут необхідно відсіяти непотрібне, розібратися в своїх істинних поривах і взявши в помічники цілеспрямованість і наполегливість йти до заповітної мети. Та на цьому шляху потрібно багато чого розуміти і вміти. Наприклад, не пускати в своє життя ескапістські мрії. Вміти розібратися що або хто стоїть на заваді в реалізації мрії, навчитися усувати ці перешкоди і ніколи не опускати руки. Бо удача сприяє тим, хто не боїться брати на себе відповідальність і діяти.

Купить книгу «Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти» Барбара Шер, Барбара Сміт в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти" (Барбара Шер, Барбара Сміт) с ISBN 978-617-12-2301-1 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
I Could Do Anything If I Only Knew What It Was. How to Discover What You Really Want and How to Get It
Переводчик
Оксана Зосімова
Редактор
О. Журенко
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Количество страниц
432
Формат
130х190 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Барбара Шер, Барбара Сміт

Рецензии на книгу «Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями