Как писать убедительно. Искусство аргументации в научных и научно-популярных работах - Кэти Биркенштайн, Джеральд Графф (978-5-9614-6082-7)

Как писать убедительно. Искусство аргументации в научных и научно-популярных работах - Кэти Биркенштайн, Джеральд Графф (978-5-9614-6082-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 266
266 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6082-7
  • Код товару: 325360
Основні характеристики
Назва оригіналу: They Say/ I Say: The Moves That Matter in Academic Writing
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 260

Про книгу «Як писати переконливо. Мистецтво аргументації в наукових і науково - популярних роботах» Джеральд Графф , Кеті Біркенштайн

Автори пропонують ставитися до написання наукових і науково-популярних праць не як до виснажливій праці, а як до захоплюючого і приємного заняття. Безліч нескладних шаблонів і ефективних прийомів, які рекомендується застосовувати на різних етапах створення роботи, дозволяє впоратися з задумом будь-якої складності. При цьому у виграші буде не тільки автор тексту, а й читачі. Робота, написана за рекомендаціями Джеральда Граффа і Кеті Біркенштайн, буде не просто серйозною та актуальною - вона буде зрозумілою і цікавою! Автори також знайомлять читачів з основними риторичними прийомами, які дозволять переконливо відстоювати свою точку зору перед будь-якою аудиторією. Інструменти ведення полеміки, описані в книзі, універсальні. Вони допоможуть відчувати себе впевнено при проведенні презентацій, читанні доповідей і під час найгостріших і складних дискусій. Книга являє собою надзвичайно практичне методичний посібник, корисне не тільки науковцям, які пишуть статті, доповіді та дисертації, але і студентам, дуже часто стикаються з труднощами при створенні рефератів, курсових і дипломних робіт. Чому книга «Як писати переконливо» гідна прочитання: 1) Ви навчитеся писати наукові та науково-популярні роботи будь-якого рівня, отримуючи задоволення не тільки від кінцевого результату, але і від самого процесу; 2) Прості і універсальні шаблони, розроблені авторами, допоможуть вам викладати свої думки максимально повно, дохідливо і при цьому захоплююче? щоб ні ви самі, ні ті, хто буде читати вашу роботу, не відчували нападів сонливості при зануренні в тему; 3) Авторська методика роботи з джерелами допоможе вам правильно підбирати цитати і використовувати прийоми запозичення, не ризикуючи бути звинуваченими в плагіаті.

Купити книгу «Як писати переконливо. Мистецтво аргументації в наукових і науково - популярних роботах» Джеральд Графф , Кеті Біркенштайн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як писати переконливо. Мистецтво аргументації в наукових і науково - популярних роботах" (Джеральд Графф , Кеті Біркенштайн) з ISBN 978-5-9614-6082-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
They Say/ I Say: The Moves That Matter in Academic Writing
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
260
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.435
Автор
Джеральд Графф , Кеті Біркенштайн

Рецензії на книгу «Як писати переконливо . Мистецтво аргументації в наукових і науково - популярних роботах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами