Как писать убедительно. Искусство аргументации в научных и научно-популярных работах - Джеральд Графф, Кэти Биркенштайн (978-5-9614-5340-9)

Как писать убедительно. Искусство аргументации в научных и научно-популярных работах - Джеральд Графф, Кэти Биркенштайн (978-5-9614-5340-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 266
266 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5340-9
  • Код товару: 316309
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 264
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Джеральд Графф , Кеті Біркенштайн

Про книгу «Як писати переконливо. Мистецтво аргументації в наукових і науково - популярних роботах» Джеральд Графф , Кеті Біркенштайн

Автори презентованого видання пропонують написання наукових і дослідницьких робіт рахувати не виснажливою працею, вірніше відноситься до цього не як до важкої праці, а як до заняття досить приємному і захоплюючого. Множинні елементарні шаблони і результативні прийоми, автори рекомендують використовувати при написанні наукових робіт на різних фазах створення - такі методи і хитрощі допоможуть в реалізації найскладніших задумів. При цьому, не тільки автори або автор роботу буде у виграші, у виграші залишаться і читачі. Наукова праця, написаний за порадами Джеральда Граффа і Кеті Біркенштайн, буде не тільки грунтовним і злободенним, він ще буде зрозумілим і цікавим для читання. Автори знайомлять широку аудиторію з важливими базовими риторичними прийомами, що дозволяють вагомо і доказово відстоювати перед будь-якою аудиторією свою точку зору. Інструментарій проведення полеміки, дискусій, описаний у виданні - універсальний. Він допоможе відчувати впевненість при проведенні різних заходів - презентацій, тренінгів, при читанні доповіді, а також під час найжаркішій і складної дискусії. Перед вами унікальна надзвичайно практична книга, яка стане корисною не тільки вченим пишуть статті і доповіді, дисертації та інші серйозні роботи, а також студентам вузів, що стикаються зі складнощами при написанні дипломних, курсових і рефератів.

Купити книгу «Як писати переконливо. Мистецтво аргументації в наукових і науково - популярних роботах» Джеральд Графф , Кеті Біркенштайн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як писати переконливо. Мистецтво аргументації в наукових і науково - популярних роботах" (Джеральд Графф , Кеті Біркенштайн) з ISBN 978-5-9614-5340-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
264
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Джеральд Графф , Кеті Біркенштайн

Рецензії на книгу «Як писати переконливо . Мистецтво аргументації в наукових і науково - популярних роботах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами