Путь дельфина. Как вырастить счастливых и успешных детей, не превращаясь в мать-«тигрицу» - Шими Канг (978-5-91671-676-4)

Путь дельфина. Как вырастить счастливых и успешных детей, не превращаясь в мать-«тигрицу» - Шими Канг (978-5-91671-676-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 315
315 грн
  • ISBN: 978-5-91671-676-4
  • Код товару: 325347
Основні характеристики
Автор: шими Канг
Назва оригіналу: The Dolphin Way
Перекладач: Марія Мальцева
Редактор: Наталя нарцисову
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Шлях дельфіна. Як виростити щасливих і успішних дітей , не перетворюючись на мати- « тигрицю »» Шими Канг

Всі батьки бажають своїм дітям щастя. Але наскільки по-різному вони представляють його! Батьки- «тигри» бачать щастя в успіху, під яким розуміють тільки майбутню престижну роботу і високий статус. Заради досягнення мети вони не зупиняються ні перед чим. Надмірна завантаженість, постійний батьківський контроль і жорсткий диктат - так проходить дитинство дитини, якого вирішили «ощасливити» за всяку ціну. Але чи справді повнокровне життя з її радощами несумісна з високими досягненнями і вибирати треба або те, або інше? Хіба не можна виростити здорових, гармонійних і одночасно дійсно благополучних дітей? Можна, каже Шими Канг, фахівець з дитячого психічному здоров'ю і мама двох синів і доньки, і пропонує свій метод: «шлях дельфіна». Цим шляхом вона не раз проходила разом зі своїми пацієнтами і веде по ньому своїх дітей. Тепер вона відкриває цей шлях нам і готова стати нашим провідником і наставником. Чому книга «Шлях дельфіна: Як виростити щасливих і успішних дітей не перетворюючись на матір-тигрицю» гідна прочитання: 1) Головна мета батьків - побачити, що їхні діти відчувають себе успішними у всіх сферах життя. І на шляху до досягнення цієї мети більш ефективні не інструкції від експерта, а керівну участь. Тому ця книга складена саме як керівництво. 2) Корисна книга для люблячих і відповідальних батьків, які хочуть виховати найщасливіших, здорових і впевнених дітей. 3) Ви знайдете тут важливі поради «як робити те» або навіть «як не робити це», які ви можете негайно застосувати в своєму житті. Рекомендації представлені у вигляді метафор, де ключовими фігурами виступають тигр і дельфін. 4) Якщо ви хочете «виростити» хороші відносини з вашими дітьми і зберегти їх такими все життя - ця книга для вас. Хто автор: Шими Канг - випускниця Гарвардського університету, лікар-психіатр, дослідник, експерт по мотивації. Працює директором програми психічного здоров'я дітей і юнацтва в Ванкувері, займає посаду ад'юнкт-професора Університету Британської Колумбії. Автор бестселера «самовмотивований дитина» та інших робіт. Книга "Шлях дельфіна" - переможець премії International Book Award в категорії «батьки, сім'я»!

Купити книгу «Шлях дельфіна. Як виростити щасливих і успішних дітей , не перетворюючись на мати- « тигрицю »» Шими Канг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шлях дельфіна. Як виростити щасливих і успішних дітей , не перетворюючись на мати- « тигрицю »" (Шими Канг) з ISBN 978-5-91671-676-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Dolphin Way
Перекладач
Марія Мальцева
Редактор
Наталя нарцисову
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Шими Канг

Рецензії на книгу «Шлях дельфіна . Як виростити щасливих і успішних дітей , не перетворюючись на мати- « тигрицю » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами