Путь дельфина. Как вырастить счастливых и успешных детей, не превращаясь в мать-«тигрицу» - Шими Канг (978-5-91671-440-1)

Путь дельфина. Как вырастить счастливых и успешных детей, не превращаясь в мать-«тигрицу» - Шими Канг (978-5-91671-440-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 315
315 грн
  • ISBN: 978-5-91671-440-1
  • Код товару: 318882
Основні характеристики
Автор: шими Канг
Перекладач: Марія Мальцева
Редактор: Наталя нарцисову
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 352
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)

Про книгу «Шлях дельфіна. Як виростити щасливих і успішних дітей , не перетворюючись на мати- « тигрицю »» Шими Канг

Ні батька, який не бажає своєму чаду щастя. Але, у кожного батька і матері думка про щастя - неоднакове! Ну, ось подивіться, батьки- "тигри" вважають, що немає, і не світить щастя в житті, якщо не буде престижного місця роботи і високої життєвої позиції. І в досягненні запланованих цілей - для них немає абсолютно ніяких перешкод і перепон. Непомірна завантаженість дітей, нескінченний батьківський контроль і жорстка диктатура - у їхніх дітей дитинство проходить тільки так, адже батьки вирішили за всяку ціну "ощасливити" своє чадо. Але, невже повнокровна, насичена життя, наповнене радістю, не може бути поєднана з високими досягненнями і доведеться вибирати - або те, або інше? Хіба неможливо виховати і виростити благополучних, здорових і одночасно гармонійних дітей? Експерт з дитячого психічному здоров'ю Шими Канг впевнена, можна, а вона знає що заявляє, адже вона - мати трьох дітей - двох синів і однієї дочки. Вона створила особистий, авторський метод і назвала його "шлях дельфіна". Хочете і ви відправитися "шляхом дельфіна" і пізнати, що це таке і куди він веде?

Купити книгу «Шлях дельфіна. Як виростити щасливих і успішних дітей , не перетворюючись на мати- « тигрицю »» Шими Канг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шлях дельфіна. Як виростити щасливих і успішних дітей , не перетворюючись на мати- « тигрицю »" (Шими Канг) з ISBN 978-5-91671-440-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Марія Мальцева
Редактор
Наталя нарцисову
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
352
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Шими Канг

Рецензії на книгу «Шлях дельфіна . Як виростити щасливих і успішних дітей , не перетворюючись на мати- « тигрицю » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами