Планирование. Простые практики для управления временем и наведения порядка в делах - Кордула Нуссбаум (978-5-00100-506-3)

Планирование. Простые практики для управления временем и наведения порядка в делах - Кордула Нуссбаум (978-5-00100-506-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-00100-506-3
  • Код товару: 325304
Основні характеристики
Назва оригіналу: Zeitmanagement
Перекладач: Наталія Кушнір
Редактор: Олена Ніколаєва , Ксенія Вострухін
Мова: російська

Про книгу «Планування. Прості практики для управління часом і наведення порядку в справах» Кордула Нуссбаум

Ваша особиста робочий зошит для розвитку навичок управління часом. Ви теж часто себе запитуєте, чому в кінці дня, абсолютно захекавшись, ви стоїте перед тисячею ще не зроблених справ? Відповідь на це питання не так-то простий. Ще й тому, що причини для «брак часу» так само різні, як і ми самі. Єдиного, універсального рішення для проблем з часом не існує. Спочатку така відповідь може здатися дуже незадовільним, але насправді все якраз навпаки: проблеми з нестачею часу можна вирішити лише тоді, коли бачиш, чого саме не вистачає. Вправи в цій робочого зошита крок за кроком наблизять вас до ваших індивідуальних рішень, подарують більше часу і висмикнуть вас з кругообігу стресу. Для кого ця книга? Для тих, хто хоче розвинути свої навички управління часом.

Купити книгу «Планування. Прості практики для управління часом і наведення порядку в справах» Кордула Нуссбаум в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Планування. Прості практики для управління часом і наведення порядку в справах" (Кордула Нуссбаум) з ISBN 978-5-00100-506-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Zeitmanagement
Перекладач
Наталія Кушнір
Редактор
Олена Ніколаєва , Ксенія Вострухін
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
80
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Кордула Нуссбаум

Рецензії на книгу «Планування . Прості практики для управління часом і наведення порядку в справах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами