Планирование. Простые практики для управления временем и наведения порядка в делах - Кордула Нуссбаум (978-5-00100-282-6)

Планирование. Простые практики для управления временем и наведения порядка в делах - Кордула Нуссбаум (978-5-00100-282-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 279
279 грн
  • ISBN: 978-5-00100-282-6
  • Код товару: 323795
Основні характеристики
Назва оригіналу: Zeitmanagement
Перекладач: Наталія Кушнір
Редактор: Олена Ніколаєва , Ксенія Вострухін
Мова: російська

Про книгу «Планування. Прості практики для управління часом і наведення порядку в справах» Кордула Нуссбаум

Представляємо читачам особистий зошит для роботи, яка спрямована на розвиток навичок і здібностей ефективного управління часом. Вам теж нерідко доводиться задаватися питанням, як так дивно виходить: в кінці дня, абсолютно виснажені і статут, виявляєте, що залишилося ще безліч невиконаних і незавершених справ? Відповісти на таке складне питання відразу не вдасться. Адже причин вічну нестачу часу може бути величезна кількість, і абсолютно будь-яка з них вимагає особливого рішення і підходи. Універсальний рецепт тут не актуальний, тому спочатку потрібно виявити і чітко визначити власні потреби і коло обов'язків, дізнатися, на що саме не вистачає часу і в чому причина цього, а тоді вже шукати комплексне вирішення проблеми. Зошит пропонує вправи, завдяки яким поступово, невеликими, але значними кроками, читач зможе наблизитися до знаходження індивідуального, дієвого і актуального, рішення, яке дасть більше часу і дозволить вирватися з круговороту стресу.

Купити книгу «Планування. Прості практики для управління часом і наведення порядку в справах» Кордула Нуссбаум в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Планування. Прості практики для управління часом і наведення порядку в справах" (Кордула Нуссбаум) з ISBN 978-5-00100-282-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Zeitmanagement
Перекладач
Наталія Кушнір
Редактор
Олена Ніколаєва , Ксенія Вострухін
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
80
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Кордула Нуссбаум

Рецензії на книгу «Планування . Прості практики для управління часом і наведення порядку в справах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами