Чи може бджола вжалити бджолу? Серйозні питання від маленьких людей, на які відповідають великі люди - (978-617-12-0858-2)

Чи може бджола вжалити бджолу? Серйозні питання від маленьких людей, на які відповідають великі люди - (978-617-12-0858-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 83
83 грн
  • ISBN: 978-617-12-0858-2
  • Код товару: 324218
Основні характеристики
Назва оригіналу: Big Questions From Little People
Укладач: Джемма Елвін Гарріс
Перекладач: Юлія Гриценко
Редактор: О. Стратілат , В. Демус
Вікова категорія: для середнього шкільного віку

Про книгу «Чи може бджола вжалити бджіл ? Серйозні питання від маленьких людей , на які відповідають Великі люд»

Цю книгу Було Створено за дитячими листами. Через ті, что батьків ЦІ листи буквально загнали у глухий кут, дітям довелося звертатися до різноманітніх експертів. Треба відзначіті, что и ЕКСПЕРТИ були немного пріголомшені, но вони ж не могли лишити питання без Відповідей. Пошук пояснень ставши для спеціалістів делом честі! Книгу создали провідні фахівці з різноманітніх галузь мистецтва, науки, спорту. Видання поможет Яскрава та действительно захоплююче розповісті маленьким досліднікам про все-все на світі. Из чего ми зроблені? Яким чином вінікає блискавка? Чому люди здатні закохуватіся? Хто дерло винайшов шоколад? Де беруся письменники Ідеї для Нових розповідей та книжок?

Купити книгу «Чи може бджола вжалити бджіл ? Серйозні питання від маленьких людей , на які відповідають Великі люд» в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чи може бджола вжалити бджіл ? Серйозні питання від маленьких людей , на які відповідають Великі люд" () з ISBN 978-617-12-0858-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Big Questions From Little People
Укладач
Джемма Елвін Гарріс
Перекладач
Юлія Гриценко
Редактор
О. Стратілат , В. Демус
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
145х180 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор

Рецензії на книгу «Чи може бджола вжалити бджіл ? Серйозні питання від маленьких людей , на які відповідають Великі люд».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами