Чи може бджола вжалити бджолу? Серйозні питання від маленьких людей, на які відповідають великі люди - (978-617-12-0858-2)

Чи може бджола вжалити бджолу? Серйозні питання від маленьких людей, на які відповідають великі люди - (978-617-12-0858-2)

Нет в продаже
Нет в продаже 83
83 грн
  • ISBN: 978-617-12-0858-2
  • Код товара: 324218
Основные характеристики
Название оригинала: Big Questions From Little People
Составитель: Джемма Елвін Гарріс
Переводчик: Юлія Гриценко
Редактор: О. Стратілат, В. Демус
Возрастная категория: для младшего школьного возраста

О книге «Чи може бджола вжалити бджолу? Серйозні питання від маленьких людей, на які відповідають великі люди»

Цю книгу було створено за дитячими листами. Через те, що батьків ці листи буквально загнали у глухий кут, дітям довелося звертатися до різноманітних експертів. Треба відзначити, що і експерти були трохи приголомшені, але вони ж не могли лишити питання без відповідей. Пошук пояснень став для спеціалістів справою честі! Книгу створили провідні фахівці з різноманітних галузей мистецтва, науки, спорту. Видання допоможе яскраво та справді захоплююче розповісти маленьким дослідникам про все-все на світі. З чого ми зроблені? Яким чином виникає блискавка? Чому люди здатні закохуватися? Хто першим винайшов шоколад? Де берусь письменники ідеї для нових розповідей та книжок?

Купить книгу «Чи може бджола вжалити бджолу? Серйозні питання від маленьких людей, на які відповідають великі люди» в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Чи може бджола вжалити бджолу? Серйозні питання від маленьких людей, на які відповідають великі люди" () с ISBN 978-617-12-0858-2 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
Big Questions From Little People
Составитель
Джемма Елвін Гарріс
Переводчик
Юлія Гриценко
Редактор
О. Стратілат, В. Демус
Возрастная категория
для младшего школьного возраста
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
256
Формат
145х180 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор

Рецензии на книгу «Чи може бджола вжалити бджолу? Серйозні питання від маленьких людей, на які відповідають великі люди».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями