Етнологія для народу. Свята, традиції, звичаї, обряди, прикмети, вірування українців - Ірина Ігнатенко (978-617-12-0522-2)

Етнологія для народу. Свята, традиції, звичаї, обряди, прикмети, вірування українців - Ірина Ігнатенко (978-617-12-0522-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 93
93 грн
  • ISBN: 978-617-12-0522-2
  • Код товару: 323385
Основні характеристики
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 320
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)

Про книгу «Етнологія для народу. Свята , традиції , звичаї , обряди , прикмети , вірування українців» Ірина Ігнатенко

Звичаї та традиції наших предків на сегодня начали знову цікавіті українців. Це видання легко та цікаво розповідає й намагається описати різноманітні обряди в усіх найменших детялях, а такоже пояснює причини їх Виникнення. Тут ви дізнаєтеся почти про всі прикмети та вірування, Які пов "язані з найважлівішімі святами та побутовим життям людей. Навіщо в давнини клали під ліжко свои Гребінець и хустку? Навіщо бити горщики на весіллі? З якої деревини нельзя будуваті хату і чому? На всі ЦІ та много других вопросам відповідає авторка книги Ірина Ігнатенко - доцент кафедри етнології и краєзнавства відомого в Києві університету. Такоже вона є автором более шістдесяті наукових робіт.

Купити книгу «Етнологія для народу. Свята , традиції , звичаї , обряди , прикмети , вірування українців» Ірина Ігнатенко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Етнологія для народу. Свята , традиції , звичаї , обряди , прикмети , вірування українців" (Ірина Ігнатенко) з ISBN 978-617-12-0522-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ірина Ігнатенко

Рецензії на книгу «Етнологія для народу . Свята , традиції , звичаї , обряди , прикмети , вірування українців ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами