Доставляя счастье. От нуля до миллиарда. История создания выдающейся компании из первых рук - Тони Шей (978-5-91657-836-2)

Доставляя счастье. От нуля до миллиарда. История создания выдающейся компании из первых рук - Тони Шей (978-5-91657-836-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 571
571 грн
  • ISBN: 978-5-91657-836-2
  • Код товару: 322930
Основні характеристики
Автор: Тоні Шей
Назва оригіналу: Delivering Happiness
Перекладач: Сергій Філін
Редактор: Римма Болдінова , Ірина Зубкова
Мова: російська

Про книгу «Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук» Тоні Шей

Дана книга розповість дивовижну історію. Про те, як Тоні Шей примудрився перетворитися в бізнесмена в дев'ять років, почавши з ферми з розведення черв'яків. А ще повідає про обставини, що сприяли створенню компанії Zappos, а потім продажу її корпорації Amazon за 1.2 мільярди доларів. Хоча, варто згадати, що до цього Шей створив ще один бізнес і успішно продав його монстру Microsoft. Книга дивує і радує життєрадісністю і веселим розповіддю, що зовсім нетипово для ділової літератури. Завдяки письменницького таланту Тоні, видання дійсно захоплює і захоплює, а через незаперечного і яскравого підприємницького генія - дає чимало корисних і вражаючих рад. Десять причин, які змушують кожного розвивається підприємця почитати цю книгу: 10. Розповідь про те, як менш, ніж за десяток років Zappos з нульових продажів вийшла на торговий оборот, який дорівнює мільярду доларів США 9. Подання шляху, який привів автора в Zappos і уроків, які автор попутно вивчив і засвоїв 8. Помилки, зроблені в процесі розвитку Zappos за десять років - щоб уникнути їх у власному бізнесі і не втратити його 7. Пошук вірного співвідношення роботи, щастя і добробуту 6. Бажання побудувати довгостроковий бізнес і створити надійний бренд 5. Бажання зміцнити корпоративну культуру, здатну перетворити співробітників і колег в захоплених своєю справою і щасливих людей, що допоможе помітно підвищити продуктивність 4. Помітне поліпшення навичок взаємодії з клієнтами, спроби зробити їх більш щасливими і, таким чином, збільшити прибутки 3. Створення не просто бізнесу, але чогось особливого 2. Бажання надихнутися і знайти щастя як в професійному плані, так і просто в житті 1. Якщо більше немає дров для розпалювання каміна. Адже ця книги написана для того, щоб розпалити яскравий вогонь в душах і серцях!

Купити книгу «Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук» Тоні Шей в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук" (Тоні Шей) з ISBN 978-5-91657-836-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Delivering Happiness
Перекладач
Сергій Філін
Редактор
Римма Болдінова , Ірина Зубкова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
320
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Вага
0.560
Автор
Тоні Шей

Рецензії на книгу «Доставляючи щастя . Від нуля до мільярда . Історія створення видатної компанії з перших рук ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами