Доставляя счастье. От нуля до миллиарда. История создания выдающейся компании из первых рук - Тони Шей (978-5-00057-924-4)

Доставляя счастье. От нуля до миллиарда. История создания выдающейся компании из первых рук - Тони Шей (978-5-00057-924-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 407
407 грн
  • ISBN: 978-5-00057-924-4
  • Код товару: 312180
Основні характеристики
Автор: Тоні Шей
Назва оригіналу: Delivering Happiness
Перекладач: Сергій Філін
Редактор: Ірина Зубкова
Мова: російська

Про книгу «Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук» Тоні Шей

Це дуже весела, радісна, корисна і вражаюча ділова книга, яка завдяки письменницькому і підприємницькому талантам автора, стала незамінною настільною книгою кожного, хто хоче повірити в себе і відкрити своє прибуткова справа. Книга розповість про те, як Тоні Шей став бізнесменом починаючи з ферми з розведення черв'яків. Також повідає, як створену ним компанію Zappos купила компанія Amazon за дуже значну суму. Автор надає 10 головних причин, чому ви повинні прочитати цю книгу: 1. У вас нема чим топити камін? Ця книга допоможе вам запалити вогонь (не в буквальному сенсі, звичайно)! 2. Ви втратили натхнення і щастя в житті і хочете знову його знайти. 3. У ваших планах створення чогось незвичайного. 4. Вам не щастить з клієнтами, тому необхідно поліпшити навички роботи з ними. 5. Щоб досягти взаєморозуміння і поліпшити продуктивність, ви мрієте зміцнити корпоративну культуру в своїй компанії. 6. Ваша мета - довготривалий бізнес і шановний статус. 7. Вам необхідно поєднати багатство, улюблену роботу і сімейне щастя. 8. Вам хочеться дізнатися про всі помилки, які були вчинені в Zappos за весь час, щоб уникнути подібних на своєму шляху. 9. Вам цікаво, як я прийшов в Zappos, і що я для цього зробив. 10. Ви хочете знати, як за десять років ми підняли Zappos і збільшили кількість продажів з нуля до торгового обороту в мільярди доларів.

Купити книгу «Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук» Тоні Шей в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук" (Тоні Шей) з ISBN 978-5-00057-924-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Delivering Happiness
Перекладач
Сергій Філін
Редактор
Ірина Зубкова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.560
Автор
Тоні Шей

Рецензії на книгу «Доставляючи щастя . Від нуля до мільярда . Історія створення видатної компанії з перших рук ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами