Ленивые живут дольше. Как правильно распределять жизненную энергию - Петер Акст, Михаэла Акст-Гадерманн (978-5-9614-5305-8)

Ленивые живут дольше. Как правильно распределять жизненную энергию - Петер Акст, Михаэла Акст-Гадерманн (978-5-9614-5305-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 310
310 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5305-8
  • Код товару: 319977
Основні характеристики
Назва оригіналу: Vom Gluck der Faulheit
Перекладач: А. няється
Редактор: Ю. Гладкова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Ледачі живуть довше. Як правильно розподіляти життєву енергію» Петер Акст Міхаела Акст - Гадерманн

Книга написана наперекір стереотипам і шаблонами, сформованим в сучасному суспільстві. Автори зі стовідсотковою впевненістю заявляють і підтверджують шкідливість фізичних навантажень, говорять про те, що дробове харчування не приносить ніякої користі, а лише прискорює процес старіння всього організму, і ні до чого доброго не доведуть ранні підйоми з самого ранку. Ця нестандартна книга - немов ковток чистого повітря в сучасній атмосфері, наповненій вщерть многозадачностью, цейтнот і тотальними стресами. А, і мало не забули: автори книги попутно розповідають, як жити, що робити, щоб процес старіння був якомога повільніше. Автори стверджують, що люди, якщо хочуть побут успішними, прожити довге і насичене життя, повинні кардинально змінити власні уявлення про здоровий спосіб життя. Ними розроблена програма, що дозволяє швидко і без зайвого напрягу придбати хороше здоров'я, відмінне самопочуття, як можна довше зберігати молодість. Але, самим чудовим, найдивовижнішим у цій програмі є те, що нарешті-то кожен з нас може без докорів сумління робити те, що до сих пір або не дозволяли або не робилося: повністю заспокоїтися і частіше байдикувати! Хто автор книги? Петер Акст і Міхаела Акст-Гадерманн відомі у всьому світі численними статтями та лекціями про здоров'я, довголіття і активного життя. Їх точка зору зводиться до наступного: помірність в заняттях спортом, відмінний відпочинок і завжди добрий настрій - ось три складові довгої молодості.

Купити книгу «Ледачі живуть довше. Як правильно розподіляти життєву енергію» Петер Акст Міхаела Акст - Гадерманн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ледачі живуть довше. Як правильно розподіляти життєву енергію" (Петер Акст Міхаела Акст - Гадерманн) з ISBN 978-5-9614-5305-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Vom Gluck der Faulheit
Перекладач
А. няється
Редактор
Ю. Гладкова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Петер Акст Міхаела Акст - Гадерманн

Рецензії на книгу «Ледачі живуть довше . Як правильно розподіляти життєву енергію ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами