Правила розвитку мозку дитини. Як виховати розумну та щасливу дитину від нуля до п’яти років - Джон Медіна (978-617-7279-01-2)

Правила розвитку мозку дитини. Як виховати розумну та щасливу дитину від нуля до п’яти років - Джон Медіна (978-617-7279-01-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 216
216 грн
  • ISBN: 978-617-7279-01-2
  • Код товару: 319851
Основні характеристики
Автор: Джон Медіна
Назва оригіналу: Brain Rules for Baby. How to Raise a Smart and Happy Child from Zero to Five
Перекладач: Тетяна Рабчак
Редактор: Олена Замойський
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Правила розвитку мозком дитини. Як виховати розумну та Щасливе дитину від нуля до п'яти років» Джон Медіна

А ви добре там, де, что має в Першу Черга сделать майбутня мати, перебуваючих у стані вагітності? Скільки часу на день безпечно Малюку Дивитися телевізор? Яким чином в процесі виховання дитини батькам справлятіся зі спалахи люті та роздратування? На всі Важливі запитання Знають ВІДПОВІДІ спеціалісти. Подання видання - бестселер New York Times, де, окрім цікавіх Фактів и важлівіх знань, такоже подано Важливі Відомості про мозок людини. Яким чином шкірного дня функціонує наш мозок? Чи действительно важліво правильно організовувати місце навчання и роботи? Завдяк Цій книжці становится можливий подолати розбіжності в знаннях, что подає сучасна наука та тимі, что отримуються батьки в процесі виховання дитини. Например, така несподіванка: як сделать так, аби дитина змогла Вчитися в Гарварді? Чи не повірите, но нужно вчитись ее встановлюваті контроль над власним бажанням та емоціямі. Чарівні та смішні історії від молекулярного біолога та щасливого батька двох дітей Джона Медіна допоможуть Відкрити Таємницю розвитку та Функціонування мозком дитини, розвіють міфи та дадуть много цікавіх Фактів. Видання для кожного, хто Мріє зрозуміті мозок людини, Механізми его роботи та формирование, розвитку. Для батьків и дітей, бабусь и всех-всех-всех. Джон Медіна - відомій молекулярній біолог-еволюціоніст, Який працює над проблемами розвитку та Функціонування мозком, генетики та особливо псіхічніх розладів. Працює директором Центру Вивчення мозком, что Відкритий при Тихоокеанський університеті Сіетла, Керує відділенням біоінженерії медшколи при державному університеті Вашингтону. Велику Кількість ДОСЛІДЖЕНЬ автором Здійснено в якості приватного консультанта, діагноста проблем псіхічного здоров "я ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ бізнесу та державних закладів, что потребувалі генетика з великим досвідом психіатра. Весь час Медіну захоплювалися схеми сприйняттів мозком информации та обробка ее. Будучи батьком двох Синів, ВІН цікавівся методами впліву науки про мозок на ефективність навчання дітей. Було Створено дослідницький інститут Таларіс, что находится в Сіетлі недалеко від альма матер науковця - Вашингтонського державного університету. Альо Медіна НЕ лишь проводити дослідницьку, консультаційну, викладацький роботу, пише бестселери та вівчає мозок. ВІН ще й много спілкується з бізнесменамі, Громадська діячамі, керівнікамі Навчальних Закладів, медпрацівнікамі и т.д. Має великий досвід роботи консультантом в Комітеті по вопросам образования и праці, Джон є постійнім представником з вопросам взаємодії неврологів з освітнімі закладами. Тричі Медіну візнавалі Найкращий викладачем різноманітніх УНІВЕРСИТЕТІВ США, в 2004 году его Зроби афілійованім співробітніком Нацакадемії інженерії. За весь час Медіною Було написано 9 книг, много творів в "молекули мислення" видання Psychiatric Times.

Купити книгу «Правила розвитку мозком дитини. Як виховати розумну та Щасливе дитину від нуля до п'яти років» Джон Медіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Правила розвитку мозком дитини. Як виховати розумну та Щасливе дитину від нуля до п'яти років" (Джон Медіна) з ISBN 978-617-7279-01-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Brain Rules for Baby. How to Raise a Smart and Happy Child from Zero to Five
Перекладач
Тетяна Рабчак
Редактор
Олена Замойський
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
376
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джон Медіна

Рецензії на книгу «Правила розвитку мозком дитини . Як виховати розумну та Щасливе дитину від нуля до п'яти років ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами