Правила розвитку мозку дитини. Як виховати розумну та щасливу дитину від нуля до п’яти років - Джон Медіна (978-617-7279-01-2)

Правила розвитку мозку дитини. Як виховати розумну та щасливу дитину від нуля до п’яти років - Джон Медіна (978-617-7279-01-2)

Нет в продаже
Нет в продаже 216
216 грн
  • ISBN: 978-617-7279-01-2
  • Код товара: 319851
Основные характеристики
Автор: Джон Медіна
Название оригинала: Brain Rules for Baby. How to Raise a Smart and Happy Child from Zero to Five
Переводчик: Тетяна Рабчак
Редактор: Олена Замойська
Язык: украинский
Переплёт: мягкий

О книге «Правила розвитку мозку дитини. Як виховати розумну та щасливу дитину від нуля до п’яти років» Джон Медіна

А ви знаєте, що має в першу чергу зробити майбутня мати, перебуваючи у стані вагітності? Скільки часу на день безпечно малюку дивитися телевізор? Яким чином в процесі виховання дитини батькам справлятися зі спалахами люті та роздратування? На всі важливі запитання знають відповіді спеціалісти. Подане видання - бестселер New York Times, де, окрім цікавих фактів і важливих знань, також подано важливі відомості про мозок людини. Яким чином кожного дня функціонує наш мозок? Чи справді важливо правильно організовувати місце навчання і роботи? Завдяки цій книжці стає можливим подолати розбіжності в знаннях, що подає сучасна наука та тими, що отримують батьки в процесі виховання дитини. Наприклад, така несподіванка: як зробити так, аби дитина змогла вчитися в Гарварді? Не повірите, але потрібно вчити її встановлювати контроль над власними бажаннями та емоціями. Чарівні та смішні історії від молекулярного біолога та щасливого батька двох дітей Джона Медіна допоможуть відкрити таємницю розвитку та функціонування мозку дитини, розвіють міфи та дадуть багато цікавих фактів. Видання для кожного, хто мріє зрозуміти мозок людини, механізми його роботи та формування, розвитку. Для батьків і дітей, бабусь і всіх-всіх-всіх. Джон Медіна - відомий молекулярній біолог-еволюціоніст, який працює над проблемами розвитку та функціонування мозку, генетикою та особливостями психічних розладів. Працює директором Центру вивчення мозку, що відкритий при Тихоокеанському університеті Сіетла, керує відділенням біоінженерії медшколи при державному університеті Вашингтону. Велику кількість досліджень автором здійснено в якості приватного консультанта, діагноста проблем психічного здоров”я працівників сфери бізнесу та державних закладів, що потребували генетика с великим досвідом психіатра. Весь час Медіну захоплювали схеми сприйняття мозком інформації та обробки її. Будучи батьком двох синів, він цікавився методами впливу науки про мозок на ефективність навчання дітей. Було створено дослідницький інститут Таларіс, що знаходиться в Сіетлі недалеко від альма матер науковця - Вашингтонського державного університету. Але Медіна не лише проводить дослідницьку, консультаційну, викладацьку роботу, пише бестселери та вивчає мозок. Він ще й багато спілкується с бізнесменами, громадськими діячами, керівниками навчальних закладів, медпрацівниками і т.д. Має великий досвід роботи консультантом в Комітеті з питань освіти та праці, Джон є постійним представником с питань взаємодії неврологів з освітніми закладами. Тричі Медіну визнавали найкращим викладачем різноманітних університетів США, в 2004 році його зробили афілійованим співробітником Нацакадемії інженерії. За весь час Медіною було написано 9 книг, багато творів в ”Молекулах мислення” видання Psychiatric Times.

Купить книгу «Правила розвитку мозку дитини. Як виховати розумну та щасливу дитину від нуля до п’яти років» Джон Медіна в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Правила розвитку мозку дитини. Як виховати розумну та щасливу дитину від нуля до п’яти років" (Джон Медіна) с ISBN 978-617-7279-01-2 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
Brain Rules for Baby. How to Raise a Smart and Happy Child from Zero to Five
Переводчик
Тетяна Рабчак
Редактор
Олена Замойська
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
376
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Джон Медіна

Рецензии на книгу «Правила розвитку мозку дитини. Як виховати розумну та щасливу дитину від нуля до п’яти років».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями