Антистресс. Как победить стресс, тревогу и депрессию без лекарств и психоанализа - Давид Серван-Шрейбер (978-5-386-05096-2)

Антистресс. Как победить стресс, тревогу и депрессию без лекарств и психоанализа - Давид Серван-Шрейбер (978-5-386-05096-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 352
352 грн
  • ISBN: 978-5-386-05096-2
  • Код товару: 317315
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 352
Формат: 145х215 мм
Вага: 0.474

Про книгу «Антистрес. Як перемогти стрес , тривогу і депресію без ліків і психоаналізу» Давид сервант- Шрейбер

За останні десятиліття наука, що вивчає мозок і психологія зазнали глобальні зміни. Вчені встановили, що емоції людини-це не громіздкий непотрібний баласт або багаж, який кожна людина тягне за собою зі свого "тваринного" доісторичного минулого. Емоції - це щось значніше і більше: саме емоції, так званий емоційний мозок керує нашими почуттями і тілом, саме емоційний мозок відповідальний за самоідентифікацію людського "я" і усвідомлення загальнолюдських і особистісних цінностей, завдяки чому життя людини стає осмисленою. Найменші збої в нашому емоційному мозку - і ми впадемо в прірву. Але, якщо з емоціями все прекрасно, ми живемо повноцінно, відчуваючи повноту життя. Іменитий нейробіолог Давид сервант-Шрейбер, об'єднавши досвід лікаря практика і дослідника, створив неймовірно результативні методи, які допомагають будь-якому налагодити взаємозв'язок і взаємодія з емоціями (емоційним мозком) без медичних препаратів і психотерапевтичних сеансів. Оптимізована серцевих ритмів, за допомогою руху очей - десенсибілізація, біологічні ритми, а також акупунктура, збалансоване харчування, постійні фізичні навантаження, техніка "афективної комунікації" - ці сім методик допоможуть вам керувати своїм життям.

Купити книгу «Антистрес. Як перемогти стрес , тривогу і депресію без ліків і психоаналізу» Давид сервант- Шрейбер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Антистрес. Як перемогти стрес , тривогу і депресію без ліків і психоаналізу" (Давид сервант- Шрейбер) з ISBN 978-5-386-05096-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
352
Формат
145х215 мм
Вага
0.474
Автор
Давид сервант- Шрейбер

Рецензії на книгу «Антистрес . Як перемогти стрес , тривогу і депресію без ліків і психоаналізу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами