Мастер и Маргарита - Михаил Булгаков (978-5-389-01686-6)

Мастер и Маргарита - Михаил Булгаков (978-5-389-01686-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 100
100 грн
  • ISBN: 978-5-389-01686-6
  • Код товару: 311405
Основні характеристики
Редактор: Г. Таран
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Е. Гугалова - Мєшкова

Про книгу «Майстер і Маргарита» Михайло Булгаков

Сама містика і загадка - дивовижне і пророче творіння Михайла Булгакова "Майстер і Маргарита". Видано творіння в 1960-х роках. Відразу з перших днів публікації, з перших прочитаних рядків, роман вражає своїм незвичайним задумом, своєю фантастичністю і яскравістю, які об'єднують персонажів різних культур, часів і епох. Геніальний письменник написав "роман у романі", де воєдино тісно переплетені релігійна містерія і історична, корінням, що йде до сказанням про розп'ятого Христа, буфонади московської, надприродним сценам з героями, які втілюють нечисту силу - "вічно хоче зла, і вічно чинить благо". Костянтин Симонов в преамбулі до роману писав, що роман має якусь неощадно, володіє передсмертній сліпучістю величезного таланту...

Купити книгу «Майстер і Маргарита» Михайло Булгаков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Майстер і Маргарита" (Михайло Булгаков) з ISBN 978-5-389-01686-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Г. Таран
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Е. Гугалова - Мєшкова
Папір
газетний
Кількість сторінок
480
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Михайло Булгаков

Рецензії на книгу «Майстер і Маргарита ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Моя самая любимая книга, обожаю ее

Недоліки:

Нет

Книга великолепна, перечитываю снова и снова. И каждый раз все так же нравиться. Рекомендую

Моя оцінка:
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Спасибо большое! Книжечки свои уже получила! А прошел всего день после заказа. Все в целости и сохранности и соответствует фотографиям. С удовольствием буду рекомендовать ваш интернет-магазин своим друзьям, во-первых быстро, на оформление заказа у меня ушло пару минут, доставка заняла сутки, а во-вторых у вас недорого. Посмотрела цены в нашем магазине и на других сайтах, так у вас дешевле, приятно) И обслуживание кстати на уровне) Скоро снова загляну в гости и с друзьями) Может, удастся насобирать заказ на 750 грн., чтобы доставка была бесплатной)

Моя оцінка:
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Накупив книг своїй коханій і її мамі. У них в один день дні народження. Самі попросили про такий подарунок, бо я запропонував, щоб обрали, що хочуть. Ми разом телефонували до консультантів магазину, щоб зорієнтували, що найцікавіше і згідно рейтингів. З класики дівчина схвалила саме “Мастер и Маргариту”, каже, що вивчали у школі, але тоді вона ще була не настільки дорослою, щоб оцінити всю глибину таких творів - це з її слів) Отже, що хотів сказати) - дякуємо вам дуже за цінні поради, рекомендації, терпіння, адекватні ціни, швидку та безкоштовну доставку!

Моя оцінка:
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Никогда не думала, что смогу влюбиться в классику. Каждое произведение имеет скрытый смысл и как бы подтекст... Моя любовь началась именно с этой книги. Мама сделала такой подарок на день рождения - предложила выбрать книгу в том магазине, что сама покупает, условие было - обязательно классика. Теперь Булгаков - один из самых любимых авторов. И магазин этот также стал любимым) Цены невысокие, быстро обслуживают) Подскажут, посоветуют, детально охарактеризуют любое произведение, если нужно и всегда вежливы) Спасибо огромное, что вы существуете)

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами