The Master and Margarita / Мастер и Маргарита (книга для чтения на английском языке) - Михаил Булгаков (978-5-9925-1453-7)

The Master and Margarita / Мастер и Маргарита (книга для чтения на английском языке) - Михаил Булгаков (978-5-9925-1453-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 631
631 грн
  • ISBN: 978-5-9925-1453-7
  • Код товару: 347864
Основні характеристики
Перекладач: Х'ю Аплін
Редактор: І. Беспалова
Серія: Russian Modern Prose
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «The Master and Margarita / Майстер і Маргарита ( книга для читання англійською мовою )» Михайло Булгаков

Пропонуємо увазі читачів знаменитий роман радянського письменника Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита». Роман, написаний протягом одного з найпохмуріших десятиліть двадцятого століття, відображає складну історичну епоху і настрою радянського суспільства тих часів. Бог і диявол, добро і зло, творчість і загибель - в романі безліч сюжетних ліній, суперечливих героїв, вчинки яких неоднозначні і викликають у читача і смуток, і сміх, і бажання відкривати роман і занурюватися в його містику і чарівництво знову і знову. Представляємо повний текст роману в перекладі з російської на англійську мову Х'ю Апліна.

Купити книгу «The Master and Margarita / Майстер і Маргарита ( книга для читання англійською мовою )» Михайло Булгаков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "The Master and Margarita / Майстер і Маргарита ( книга для читання англійською мовою )" (Михайло Булгаков) з ISBN 978-5-9925-1453-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Х'ю Аплін
Редактор
І. Беспалова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
544
Формат
115x165 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.352
Автор
Михайло Булгаков

Рецензії на книгу «The Master and Margarita / Майстер і Маргарита ( книга для читання англійською мовою ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами