Джейн Эйр - Шарлотта Бронте (978-5-389-02382-6)

Джейн Эйр - Шарлотта Бронте (978-5-389-02382-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 59
59 грн
  • ISBN: 978-5-389-02382-6
  • Код товару: 307267
Основні характеристики
Перекладач: Ірина Гурова
Редактор: Валерій Гореліков
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Джейн Ейр» Шарлотта Бронте

Написаний з щирістю і пристрастю , роман не старіє і не втрачає своєї чарівності. " Джен Ейр " до сих пір залишається одним з наіболеевостребованних класичних твір XIX століття.

Купити книгу «Джейн Ейр» Шарлотта Бронте в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Джейн Ейр" (Шарлотта Бронте) з ISBN 978-5-389-02382-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Гурова
Редактор
Валерій Гореліков
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
544
Формат
76х100/32 115х180 мм
Автор
Шарлотта Бронте

Рецензії на книгу «Джейн Ейр ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Книга намного лучше фильма! Купите, очень советую, если вас заинтересовала. Если бы не прочла книгу, может быть фильм меня больше впечатлил, а так мне показался очень пресным и даже грубоватым, по сравнению с тем, как все подано и описано в книге. И сама Джейн Эйр не впечатлила в фильме ни внешне, ни умом, ни внутренним миром. Безмолвная овечка, если сравнивать ее образ с тем, который описан автором. Именно описание характеров, внутреннего мира персонажей завораживает, удивляет и заставляет получить удовольствие от знакомства с ними) Роман просто роскошный, эстетически красивый, эмоциональный и глубокий, наполненный двойным смыслом.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами