Математика. Бліцоцінювання 5 клас. До підручника Мерзляка А. (у 2-х частинах) - Олеся Мартинюк, Сергій "Колос" Мартинюк (978-966-07-4119-5)

Математика. Бліцоцінювання 5 клас. До підручника Мерзляка А. (у 2-х частинах) - Олеся Мартинюк, Сергій "Колос" Мартинюк (978-966-07-4119-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 171
171 грн
  • ISBN: 978-966-07-4119-5
  • Код товару: 356503
Основні характеристики
Художник: Юлія Деркач
Редактор: Любов Левчук
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: Світлана Бедна

Про книгу «Математика. Бліцоцінювання 5 клас. До підручника Мерзляка А. (у 2-х частинах)» Олеся Мартинюк, Сергій "Колос" Мартинюк

Посібник призначений для поточного контролю навчальних досягнень учнів 5 класу, які вивчають математику за модельною навчальною програмою «Математика. 5-6 класи» та підручником «Математика. 5 клас» (авт. А. Г. Мерзляк та ін.). Він містить 35 відривних карток у двох варі антах. Орієнтовний час для роботи з ними — 10 хв. Кількість завдань з кожної картки і систему їх оцінювання учитель / учителька може вибирати самостійно, орієнтуючись на рівень навчальних досягнень учнів. Для учнів 5 класу, вчителів математики.

Купити книгу «Математика. Бліцоцінювання 5 клас. До підручника Мерзляка А. (у 2-х частинах)» Олеся Мартинюк, Сергій "Колос" Мартинюк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Математика. Бліцоцінювання 5 клас. До підручника Мерзляка А. (у 2-х частинах)" (Олеся Мартинюк, Сергій "Колос" Мартинюк) з ISBN 978-966-07-4119-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Любов Левчук
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Світлана Бедна
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
205х140 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Олеся Мартинюк, Сергій "Колос" Мартинюк

Рецензії на книгу «Математика. Бліцоцінювання 5 клас. До підручника Мерзляка А. (у 2-х частинах)».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами