Осознанность или тревога. Перестань беспокоиться и верни себе свою жизнь - Сьюзан М. Орсильо, Лизабет Рёмер (978-617-7022-66-3)

Осознанность или тревога. Перестань беспокоиться и верни себе свою жизнь - Сьюзан М. Орсильо, Лизабет Рёмер (978-617-7022-66-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 410
410 грн
  • ISBN: 978-617-7022-66-3
  • Код товару: 355735
Основні характеристики
Перекладач: Марія Литвиненко
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 364

Про книгу «Усвідомленість чи тривога. Перестань турбуватися і поверни собі своє життя» Лізабет Ромер, Сьюзан М. Орсільо

Усім нам знайоме почуття, коли ми, переповнені тривогою (найчастіше нічим невиправданою), втрачаємо здатність здорово мислити і потрапляємо під абсолютний контроль емоцій. Ми рідко замислюємося над тим, що така поведінка не дає нам можливості жити ”на повну”, позбавляючи нас усієї повноти переживань. Автори книги ”Свідомість чи тривога” пропонують кардинально інший спосіб ставлення до тривоги: прийняти її, повернутися до неї, а не уникати, ”подружитися” з нею та ”запросити” її зайти в наше життя, іншими словами, застосувати навички усвідомленості до всього, що відбувається з нами у житті. Якою б дивною не здавалося на перший погляд ця пропозиція, але вона приносить результати - безліч прикладів із життя є тому підтвердженням. Проста, лаконічна мова викладу, безліч вправ, порад і правил - все це робить книгу незамінним помічником на шляху до того, щоб почати жити усвідомленим життям. Книга, перш за все, буде цікава психологам, психотерапевтам, консультантам і всім тим, хто хоче сам керувати своїм життям, а не дозволяти це робити своїм емоціям.

Купити книгу «Усвідомленість чи тривога. Перестань турбуватися і поверни собі своє життя» Лізабет Ромер, Сьюзан М. Орсільо в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Усвідомленість чи тривога. Перестань турбуватися і поверни собі своє життя" (Лізабет Ромер, Сьюзан М. Орсільо) з ISBN 978-617-7022-66-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Марія Литвиненко
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
364
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.420
Автор
Лізабет Ромер, Сьюзан М. Орсільо

Рецензії на книгу «Усвідомленість чи тривога. Перестань турбуватися і поверни собі своє життя».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами