Отсутствие — это мост между нами. Депрессивный опыт в перспективе гештальт- терапии - Джанни Франчесетти (978-5-88230-475-0)

Отсутствие — это мост между нами. Депрессивный опыт в перспективе гештальт- терапии - Джанни Франчесетти (978-5-88230-475-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 550
550 грн
  • ISBN: 978-5-88230-475-0
  • Код товару: 355464
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 396

Про книгу «Відсутність це міст між нами. Депресивний досвід у перспективі гештальт-терапії» Джанні Франчесетті

Ця книга є фундаментальним описом феноменології та терапії депресії з позицій гештальт-підходу. Розкривається специфіка як меланхолійної, так і реактивної депресії, а також маніакальних станів, особливості депресивного досвіду за різних особистісних стилів (нарцисичним, прикордонним, істероїдним, залежним, обсесивно-компульсивним), наводяться численні клінічні ілюстрації. В окремому розділі описуються переживання терапевта під час роботи з депресивними пацієнтами та певна динаміка терапевтичних відносин, властива цій роботі. Значна частина книги присвячена особливостям депресивних розладів у певних фазах життя (материнство, дитинство, юність, старість), що потребують специфічних форм терапевтичної підтримки. Мова авторів відображає їхню глибину та натхнення, що абсолютно неоціненно при роботі з цією категорією пацієнтів.

Купити книгу «Відсутність це міст між нами. Депресивний досвід у перспективі гештальт-терапії» Джанні Франчесетті в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Відсутність це міст між нами. Депресивний досвід у перспективі гештальт-терапії" (Джанні Франчесетті) з ISBN 978-5-88230-475-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
396
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джанні Франчесетті

Рецензії на книгу «Відсутність це міст між нами. Депресивний досвід у перспективі гештальт-терапії».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами