Мистецтво мислити системно. Розв’язання проблем від особистого до глобального масштабу - Донелла Медовз (978-966-982-744-9)

Мистецтво мислити системно. Розв’язання проблем від особистого до глобального масштабу - Донелла Медовз (978-966-982-744-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 330
330 грн
  • ISBN: 978-966-982-744-9
  • Код товару: 355454
Основні характеристики
Перекладач: Юлія Тишко
Серія: Бізнес
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Аліна Бєлякова

Про книгу «Мистецтво мислити системно. Розв’язання проблем від особистого до глобального масштабу» Донелла Медовз

Наш світ — грандіозна система, яка щодня складнішає та кидає нові непрості виклики. Війни, голод, бідність чи критичний стан екосистеми — усе це не просто катаклізми, а системні збої великої обчислювальної машини реального світу. Послідовний системний підхід — єдина зброя проти загрозливих для обмеженого мислення обставин. Донелла Медовз переконана: саме системне мислення є інстру ментом розв’язання особистісних і глобальних проблем. Спорт, наука, бізнес, політика тощо — розуміння процесів та алгоритмів систем дає змогу бути на коні в будь-якій сфері діяльності. Час розвинути в собі навички, які лідери по всьому світі вважають наріжним каменем виживання в неспокійному та непередбачуваному ХХІ столітті. Людина з критичним мисленням легко адаптується до нових реалій, вона гнучка й у небезпечному становищі вміє швидко змінювати вектори руху. Звільніть у собі суперсилу бачити можливості там, де інші бачать проблеми!

Купити книгу «Мистецтво мислити системно. Розв’язання проблем від особистого до глобального масштабу» Донелла Медовз в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво мислити системно. Розв’язання проблем від особистого до глобального масштабу" (Донелла Медовз) з ISBN 978-966-982-744-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Юлія Тишко
Серія
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Аліна Бєлякова
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
304
Формат
150х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Донелла Медовз

Рецензії на книгу «Мистецтво мислити системно. Розв’язання проблем від особистого до глобального масштабу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами