Prepare. Students book. Англійська мова. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом) - Джоанна Коста, Мелані Вільямс (978-617-8002-71-8)

Prepare. Students book. Англійська мова. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом) - Джоанна Коста, Мелані Вільямс (978-617-8002-71-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 342
342 грн
  • ISBN: 978-617-8002-71-8
  • Код товару: 355254
Основні характеристики
Мова: англійська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 160
Формат: 215х290 мм

Про книгу «Prepare. Students book. Англійська мова. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом)» Джоанна Коста, Мелані Вільямс

Підручник з аудіосупроводом призначений для вивчення англійської мови в 5-му класі, розроблений згідно з Державним стандартом загальної середньої освіти Нової Української Школи та відповідно до Модельної навчальної програми для закладів загальної середньої освіти. Підручник має ґрунтовну комунікативну й діяльнісну спрямованість, розвиває основні наскрізні уміння і компетентності через залучення учнів до всіх видів мовленнєвої діяльності та відповідає віковим особливостям та інтересам учнів середньої школи. Підручник містить цікаві та актуальні для підлітків теми і персоналізовані інтерактивні завдання.

Купити книгу «Prepare. Students book. Англійська мова. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом)» Джоанна Коста, Мелані Вільямс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Prepare. Students book. Англійська мова. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом)" (Джоанна Коста, Мелані Вільямс) з ISBN 978-617-8002-71-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
англійська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
160
Формат
215х290 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Джоанна Коста, Мелані Вільямс

Рецензії на книгу «Prepare. Students book. Англійська мова. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом)».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами