Звичка давати п’ять. Візміть під контроль власне життя за допомогою одного простого звичаю - Мел Роббінс (978-966-982-902-3)

Звичка давати п’ять. Візміть під контроль власне життя за допомогою одного простого звичаю - Мел Роббінс (978-966-982-902-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 285
285 грн
  • ISBN: 978-966-982-902-3
  • Код товару: 354844
Основні характеристики
Автор: Мел Роббінс
Перекладач: Ярослав Лебеденко
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком

Про книгу «Звичка давати п’ять. Візміть під контроль власне життя за допомогою одного простого звичаю» Мел Роббінс

У своїй надзвичайно популярній книжці Мел Роббінс розкриває секрети миттєвої самомотивації, які допоможуть вам навчитися контролювати власне життя й стати щасливим. Завдяки порадам авторки ви сфокусуєтесь на власних досягненнях. Тримати кулачки за інших — це добре, але найперше підтримайте себе. Перетворіть це на звичку й почніть примножувати успіхи, адже тепер у вашому розпорядженні є простий, але дієвий інструмент, що змінить ваше ставлення до життя, мислення і поведінку. Тож зробіть кроки назустріч колосальним можливостям, на які ви заслуговуєте! Про автора Мел Роббінс — одна з провідних фахівчинь у галузі особистісного розвитку та трансформації; її новаторську роботу щодо змін поведінки перекладено 36 мовами світу, а відео за її участі мають понад мільярд переглядів, включно з виступами на TEDx. Мел має на меті підштовхнути до позитивних змін в житті якомога більше людей, навчаючи їх вірити в себе й робити карколомні доленосні кроки назустріч щастю.

Купити книгу «Звичка давати п’ять. Візміть під контроль власне життя за допомогою одного простого звичаю» Мел Роббінс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Звичка давати п’ять. Візміть під контроль власне життя за допомогою одного простого звичаю" (Мел Роббінс) з ISBN 978-966-982-902-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ярослав Лебеденко
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
256
Формат
150х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Мел Роббінс

Рецензії на книгу «Звичка давати п’ять. Візміть під контроль власне життя за допомогою одного простого звичаю».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами