Вважаю, що ви помиляєтесь (проте слухаю). Як вивести розмову з глухого кута - Сара Стюарт Голланд, Бет Сільверс (978-966-982-298-7)

Вважаю, що ви помиляєтесь (проте слухаю). Як вивести розмову з глухого кута - Сара Стюарт Голланд, Бет Сільверс (978-966-982-298-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 240
240 грн
  • ISBN: 978-966-982-298-7
  • Код товару: 354532
Основні характеристики
Перекладач: Вікторія Ярмольчук
Редактор: Ольга Дубчак
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Вважаю, що ви помиляєтесь (проте слухаю). Як вивести розмову з глухого кута» Сара Стюарт Голланд, Бет Сільверс

Останнім часом розмови про політику стали все більш токсичними. Протилежні за ідеологією партії не готові до здорового діалогу. Але авторки цієї книжки вирішили спробувати розбити цю традицію та поговорити про основні проблеми з точки зору двох найбільших партій-супротивників у США: Демократичної та Республіканської. Сара і Бет разом навчалися в університеті, тож знайомі давно. Попри дружбу, вони — прихильниці цілком різних політичних ідеологій. Але в цій книжці доводять — суспільно важливі теми повинні вирішуватися лише в умовах взаємоповаги та з врахуванням спільних інтересів, а не з позиції протистояння різних політичних сил. І на власному прикладі покажуть, як саме варто вести здорові політичні дискусії про медицину, освіту, права жінок тощо. Про авторок: Сара Стюарт Голанд — авторка статей на Atlantic та Huffington Post. Сара є співведучою двопартійного політичного подкасту Pantsuit Politics. Бен Сільверс — менторка, колишня юристка, бізнес-експертка, співведуча подкасту Pantsuit Politics.

Купити книгу «Вважаю, що ви помиляєтесь (проте слухаю). Як вивести розмову з глухого кута» Сара Стюарт Голланд, Бет Сільверс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вважаю, що ви помиляєтесь (проте слухаю). Як вивести розмову з глухого кута" (Сара Стюарт Голланд, Бет Сільверс) з ISBN 978-966-982-298-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Вікторія Ярмольчук
Редактор
Ольга Дубчак
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
240
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Сара Стюарт Голланд, Бет Сільверс

Рецензії на книгу «Вважаю, що ви помиляєтесь (проте слухаю). Як вивести розмову з глухого кута».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами