Не озирайся і мовчи - Макс Кідрук (978-617-12-3865-7)

Не озирайся і мовчи - Макс Кідрук (978-617-12-3865-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-617-12-3865-7
  • Код товару: 354445
Основні характеристики
Автор: Макс Кідрук
Редактор: Ольга Веремчук
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Аліна Ачкасова
Папір: офсетний з відтінком

Про книгу «Не озирайся і мовчи» Макс Кідрук

Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися й мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з’являються речі, страшніші за те, від чого ховаєшся. Життя сім’ї Грозанів раптово змінюється. Вони переїжджають до нового будинку, і чотирнадцятирічний Марк змушений піти до нової школи. Хлопець начитаний, розумний, але дуже сором’язливий — ідеальний об’єкт для цькування. Щодень більше замикаючись в собі, він мріє про світ, де немає знущань і безпричинної жорстокості. Одного дня Марк знайомиться із Сонею, дівчиною з паралельного класу, яка розповідає йому про існування такого світу і про можливість туди потрапити… просто скориставшись ліфтом у їхньому будинку. Хлопець не розуміє, навіщо Соня вигадує нісенітниці, які легко спростувати, але зрештою вирушає за нею. Він не підозрює, що звичайна мандрівка на десятий поверх загрожує чимось набагато гіршим за руйнування уявлень про реальний світ.

Купити книгу «Не озирайся і мовчи» Макс Кідрук в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Не озирайся і мовчи" (Макс Кідрук) з ISBN 978-617-12-3865-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ольга Веремчук
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Аліна Ачкасова
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
512
Формат
135х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Макс Кідрук

Рецензії на книгу «Не озирайся і мовчи».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Загалом книга дає величезний простір для роздумів та самоаналізу, змушує замислитися про те, що кожний наш життєвий вибір, кожна дія або бездіяльність мають наслідки, і це лише наша власна відповідальність.

Недоліки:

Жодних недоліків, отримала неймовірну насолоду від читання і рекомендую всім любителям трилерів з неочікуваними сюжетними поворотами і глибиною персонажів.

"Не озирайся і мовчи" - це чудовий приклад сучасної літератури, яка затягує і закохує читача в сюжет з перших сторінок завдяки своїй оригінальності, динаміці та вмілому словесному живопису. Вражає здатність автора занурювати читача в атмосферу книги, роблячи її відчутною та реальною.

Стиль Кідрука – живий та колоритний, він майстерно оперує елементами трилера та містики, створювючи захопливі сюжетні лінії, які непередбачувано переплітаються.

Кідрук витончено розкриває персонажів, щоб читач глибше зрозумів їхні мотивації та вчинки.

В книзі надзвичайно майстерно прописані діалоги та внутрішні монологи персонажів, тому починаєш відчувати глибокий зв'язок з кожним з них.

Окремо хочу відзначити жіночих песонажів книги – Яніну і Соню. Вони зображені як сильні, самостійні та багатогранні особистості, які не просто “обслуговують”, а рухають сюжет. Кожна з яких має свою унікальну історію та роль у сюжеті.



Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами