English. Усі вправи з граматики англійської мови - Оксана Безкоровайна, Марина Васильєва, Тамила Щебликіна (978-966-939-631-0)

English. Усі вправи з граматики англійської мови - Оксана Безкоровайна, Марина Васильєва, Тамила Щебликіна (978-966-939-631-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 128
128 грн
  • ISBN: 978-966-939-631-0
  • Код товару: 354144
Основні характеристики
Серія: English
Мова: англійська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 320

Про книгу «English. Усі вправи з граматики англійської мови» Оксана Безкоровайна, Марина Васильєва, Тамила Щебликіна

У книзі представлені граматичні вправи англійської мови чотирьох рівнів складності, а також тестові завдання для самоперевірки. Посібник призначений для учнів старших класів, абітурієнтів, студентів вищих навчальних закладів. Посібник містить: - Чотири рівня складності граматичних вправ - Вправи з усіх граматичних правил - Повний збірник вправ і тестових завдань

Купити книгу «English. Усі вправи з граматики англійської мови» Оксана Безкоровайна, Марина Васильєва, Тамила Щебликіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "English. Усі вправи з граматики англійської мови" (Оксана Безкоровайна, Марина Васильєва, Тамила Щебликіна) з ISBN 978-966-939-631-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Мова
англійська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
320
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Оксана Безкоровайна, Марина Васильєва, Тамила Щебликіна

Рецензії на книгу «English. Усі вправи з граматики англійської мови».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами