Інформатика 5 клас. Робочий зошит - Йосиф Ривкінд, Тетяна Лисенко, Людмила Чернікова, Віктор Шакотько (978-966-11-1310-6)

Інформатика 5 клас. Робочий зошит - Йосиф Ривкінд, Тетяна Лисенко, Людмила Чернікова, Віктор Шакотько (978-966-11-1310-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 94
94 грн
  • ISBN: 978-966-11-1310-6
  • Код товару: 354127
Основні характеристики
Редактор: Наталія Дашко
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: Василь Марущинец
Папір: офсетний білий

Про книгу «Інформатика 5 клас. Робочий зошит» Йосиф Ривкінд, Тетяна Лисенко, Людмила Чернікова, Віктор Шакотько

Мета цього робочого зошита для учнів «Інформатика. 5 клас НУШ» допомогти реалізувати новий Державний стандарт базової середньої освіти в 5 класах відповідно до Концепції «Нова українська школа». Зошит містить різноманітні завдання, спрямовані на краще засвоєння учнями навчального матеріалу з інформатики 5 класу і набуття ними як предметних, так і ключових компетентностей. Робочий зошит створено відповідно до модельної програми «Інформатика. 5–6 класи» авторів Ривкінд Й. Я., Лисенко Т. І., Чернікова Л. А., Шакотько В. В. і підручника «Інформатика. 5 клас» цього ж авторського колективу. Завдання в зошиті розподілені по уроках з розрахунку навчального навантаження учнів 1,5 години на тиждень. При іншій кількості годин, які виділяються на вивчення інформатики в закладі освіти, учитель може самостійно перерозподілити завдання зошита. Зошит також містить практичні роботи з елементами тематичного оцінювання. Крім того, до уроків наводяться запитання для рефлексії учнів. Вони мають на меті визначити, наскільки після вивчення навчального матеріалу справдилися сподівання учнів/учениць, а також яких результатів відповідно до Державного стандарту, з точки зору учня/учениці, він/вона досягли.

Купити книгу «Інформатика 5 клас. Робочий зошит» Йосиф Ривкінд, Тетяна Лисенко, Людмила Чернікова, Віктор Шакотько в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Інформатика 5 клас. Робочий зошит" (Йосиф Ривкінд, Тетяна Лисенко, Людмила Чернікова, Віктор Шакотько) з ISBN 978-966-11-1310-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Наталія Дашко
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Василь Марущинец
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
112
Формат
200х260 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Йосиф Ривкінд, Тетяна Лисенко, Людмила Чернікова, Віктор Шакотько

Рецензії на книгу «Інформатика 5 клас. Робочий зошит».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами