Я дружу зі словом. Посібник для уроків письма і розвитку мовлення в післябукварний період - Катерина Пономарьова (978-617-7485-05-5)

Я дружу зі словом. Посібник для уроків письма і розвитку мовлення в післябукварний період - Катерина Пономарьова (978-617-7485-05-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 73
73 грн
  • ISBN: 978-617-7485-05-5
  • Код товару: 353842
Основні характеристики
Художник: Наталі Кущ-Батюк
Редактор: І. Красуцька
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Я дружу зі словом. Посібник для уроків письма і розвитку мовлення в післябукварний період» Катерина Пономарьова

Новий інтерактивний комплект з навчання грамоти «Я читаю і пишу» допоможе кожному першокласнику навчитися не лише читати і писати, а й дружити зі словом, спілкуватися з друзями, розуміти красу навколишнього світу, бути відповідальним і добрим, мріяти і діяти!

Купити книгу «Я дружу зі словом. Посібник для уроків письма і розвитку мовлення в післябукварний період» Катерина Пономарьова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Я дружу зі словом. Посібник для уроків письма і розвитку мовлення в післябукварний період" (Катерина Пономарьова) з ISBN 978-617-7485-05-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
І. Красуцька
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
200х260 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Катерина Пономарьова

Рецензії на книгу «Я дружу зі словом. Посібник для уроків письма і розвитку мовлення в післябукварний період».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами