Закат Европы. Очерки морфологии мировой истории. Комплект в 2-х томах - Освальд Шпенглер (978-5-8291-3883-7)

Закат Европы. Очерки морфологии мировой истории. Комплект в 2-х томах - Освальд Шпенглер (978-5-8291-3883-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 1554
1 554 грн
  • ISBN: 978-5-8291-3883-7
  • Код товару: 353367
Основні характеристики
Перекладач: І. Маханьков
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Захід сонця Європи. Нариси морфології всесвітньої історії. Комплект у 2-х томах» Освальд Шпенглер

Книга ”Захід Європи” - головний і найвідоміший твір О. Шпенглера - німецького мислителя, який ще в 1923 р. передбачив об'єднання Європи, який категорично відмовлявся визнати Захід як центр світової історії, більш того, що заперечував саме поняття єдиної історії людства. Шпенглер висунув концепцію типів людської культури, які подібно до живих організмів проходять певні фази розвитку і в результаті помирають, трансформуючись у безплідну механічну цивілізацію. Дослідник виділив вісім основних культур – єгипетську, індійську, вавилонську, китайську, ”аполлонівську” (греко-римську), ”магічну” (візантійсько-арабську), ”фаустівську (західноєвропейську) та культуру майя – і передбачив народження російсько-си. На думку автора, з 1800 р. почався перехід західної культури в цивілізацію, який має завершитися, за О. Шпенглером, до 2000 р. Книга ”Захід Європи” – захоплююче читання для всіх, хто любить свіжий погляд на здавалося б давно відомі речі.

Купити книгу «Захід сонця Європи. Нариси морфології всесвітньої історії. Комплект у 2-х томах» Освальд Шпенглер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Захід сонця Європи. Нариси морфології всесвітньої історії. Комплект у 2-х томах" (Освальд Шпенглер) з ISBN 978-5-8291-3883-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
І. Маханьков
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
1198
Формат
150х220 мм
Вага
1.448
Автор
Освальд Шпенглер

Рецензії на книгу «Захід сонця Європи. Нариси морфології всесвітньої історії. Комплект у 2-х томах».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами