Простая выпечка. Быстрые кексы, пироги и печенье когда хочется вкусного прямо сейчас - Татьяна Назарук (978-5-04-099299-7)

Простая выпечка. Быстрые кексы, пироги и печенье когда хочется вкусного прямо сейчас - Татьяна Назарук (978-5-04-099299-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 390
390 грн
  • ISBN: 978-5-04-099299-7
  • Код товару: 353288
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 112

Про книгу «Проста випічка. Швидкі кекси, пироги та печиво коли хочеться смачного прямо зараз» Тетяна Назарук

Ця книга для всіх, хто хоча б раз по недосвідченості плутав цукрову пудру з розпушувачем, спалював ціле деко печива, плакав над бісквітом, що здувся. Тих, хто тільки-но почав і сумнівається у своїх силах, дивлячись на фото пирога в кулінарному журналі. І тих, хто вже пройшов довгий шлях і постійно шукає нові варіанти випічки, щоб порадувати себе та своїх близьких. Тут немає рецептів, які не вийдуть. Адже кожен із них багато разів перевірено — спочатку особисто автором, а потім десятками тисяч читачів її блогу. З цією книгою легко і приємно розпочинати свій шлях до кондитерського світу. Крім рецептів ви знайдете тут докладні інструкції по роботі з бісквітним і кексовим тестом, поради, як щоразу випікати ідеальне печиво, як впоратися з духовкою і як правильно зберігати домашню випічку.

Купити книгу «Проста випічка. Швидкі кекси, пироги та печиво коли хочеться смачного прямо зараз» Тетяна Назарук в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Проста випічка. Швидкі кекси, пироги та печиво коли хочеться смачного прямо зараз" (Тетяна Назарук) з ISBN 978-5-04-099299-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
112
Формат
215х290 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Тетяна Назарук

Рецензії на книгу «Проста випічка. Швидкі кекси, пироги та печиво коли хочеться смачного прямо зараз ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами