Кодекс долголетия. Что заставляет нас стареть, зачем это нужно и как «обмануть» эволюцию: пошаговое руководство - Крис Вербург (978-966-993-880-0)

Кодекс долголетия. Что заставляет нас стареть, зачем это нужно и как «обмануть» эволюцию: пошаговое руководство - Крис Вербург (978-966-993-880-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 200
200 грн
  • ISBN: 978-966-993-880-0
  • Код товару: 353246
Основні характеристики
Перекладач: Андрій Захаров
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 384

Про книгу «Кодекс довголіття. Що змушує нас старіти, навіщо це потрібно і як обдурити еволюцію: покрокове керівництво» Кріс Вербург

Доктор медицини та дослідник Кріс Вербург - один із провідних світових наукових авторитетів у галузі науки про старіння. Його праця відповідає на питання, чому і як ми старіємо і дає інформацію про чотири найважливіші галузі, впливаючи на які ми можемо уповільнити і навіть звернути назад процеси старіння. Чому деякі види тварин майже не старіють, тоді як інші старіють і вмирають дуже швидко? Як діють механізми, які повільно, але вірно викликають старіння нашого організму, роблячи нас сприйнятливими до серцевого нападу, інсульту, раку, пневмонії та недоумства. Лікар Вербург розповідає, що можна зробити, щоб уповільнити процеси старіння. Він представляє та оцінює широкий спектр передових розробок у галузі антивікових технологій, які колись були лише науковою фантастикою, а сьогодні стали реальністю: - нові типи вакцин; - Використання мітохондріальної ДНК; - Редагування гена за допомогою білків CRISPR; - використання стовбурових клітин та багато іншого.

Купити книгу «Кодекс довголіття. Що змушує нас старіти, навіщо це потрібно і як обдурити еволюцію: покрокове керівництво» Кріс Вербург в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Кодекс довголіття. Що змушує нас старіти, навіщо це потрібно і як обдурити еволюцію: покрокове керівництво" (Кріс Вербург) з ISBN 978-966-993-880-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Андрій Захаров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
384
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.590
Автор
Кріс Вербург

Рецензії на книгу «Кодекс довголіття. Що змушує нас старіти, навіщо це потрібно і як обдурити еволюцію: покрокове керівництво».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами