Интроверсия - новая суперсила. Скрытый потенциал интровертов в профессиональной среде - Джилл Чан (978-985-15-5064-3)

Интроверсия - новая суперсила. Скрытый потенциал интровертов в профессиональной среде - Джилл Чан (978-985-15-5064-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 290
290 грн
  • ISBN: 978-985-15-5064-3
  • Код товару: 353224
Основні характеристики
Автор: Джилл Чан
Перекладач: Ірина Гродель
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 288

Про книгу «Інтроверсія - це нова суперсила. Прихований потенціал інтровертів у професійному середовищі» Джилл Чан

Як людина, яка вважає себе інтровертом до мозку кістки, щоб досягти успіху в світі, де всі лавр потрапляють до екстравертів, і всі державні установи орієнтовані на них? На прикладі своєї унікальної історії Джилл Чан показує, що в інтровертах приховано величезний недоторканий потенціал для успіху. Вона розповідає про свої досягнення у світі екстраверт: як агент гравців вищої ліги бейсболу, то голова команди, зібраної від представників двадцяти з надлишковими країнами, а також одним з провідних діячів міжнародного благодійного бізнесу громада. Замість того, щоб розбити і переробити себе, вона навчилася взяти його інтроверсію, вивернувши його з відсутності сили, що дозволило досягти високих цілей і досягти успіху у виконанні своїх колег їхнього колега. Вона пропонує закритих людей, як виглядати підходящою роботою, як подолати додаткові труднощі через мовні бар'єри та культурні відмінності, як справлятися з проблемами світських подій та ділових презентацій, обгортання спеціальних лідерських якостей свого психотипу на їхню користь. Ця книга частково мемуари, у частині професійного посібника зростання - дає інтроверт інструментів, щоб зрозуміти, як вони повинні побудувати відносини, щоб перемістити по кар'єрній сходах, щоб знайти спільну мову з колегами та витрачати час, оточений екстравертами, не прикидаючись бути самостійним почуттям комфорту.

Купити книгу «Інтроверсія - це нова суперсила. Прихований потенціал інтровертів у професійному середовищі» Джилл Чан в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Інтроверсія - це нова суперсила. Прихований потенціал інтровертів у професійному середовищі" (Джилл Чан) з ISBN 978-985-15-5064-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Гродель
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
145x220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джилл Чан

Рецензії на книгу «Інтроверсія - це нова суперсила. Прихований потенціал інтровертів у професійному середовищі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами