Инвестирование для детей. Как копить, вкладывать и приумножать деньги - Дайлин Редлинг, Эллисон Том (978-985-15-5066-7)

Инвестирование для детей. Как копить, вкладывать и приумножать деньги - Дайлин Редлинг, Эллисон Том (978-985-15-5066-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 390
390 грн
  • ISBN: 978-985-15-5066-7
  • Код товару: 353223
Основні характеристики
Перекладач: Дарина Вашкевич
Художник: Вероніка Греч
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка

Про книгу «Інвестування до дітей. Як заощадити, інвестувати і примножити гроші» Дайлін Редлінг, Еллісон Том

Скажіть мені "під час!" його свинячий банк - і подумайте про інвестування Чим раніше ви починаєте розуміти гроші, тим раніше ви будете мати більше. Це чиста правда! Книга допоможе вам зрозуміти, як функціонує гроші, скажіть мені, як їх заробляти, створити план економії плану, і запропонує найкращі способи інвестування в майбутнє. Головні герої цього захоплюючого лідерства? Супер командування, що складається з р-н Фінансиста та пропустіть інвестора? Розкажіть, які запаси та облігації подібні до них, ви можете інвестувати і як вони можуть зробити вас багатшими. Ви познайомитесь з концепціями "ризику" та "винагороди", і до сих пір дізнатися, як диверсифікувати свій інвестиційний портфель і зробити, що ваше накопичення зросло. "Інвестування до дітей": - Практична порада: дізнатись про сучасні інвестиційні методи, такі як цільові соціальні інвестиції та фондової торгівлі. - Орієнтація дітей: зустрічайте приклади від реального життя та дізнатись про відомих інвесторів та історичних подій. - Підсумовуючи після кожного розділу: завантаження в інтерактивних класах та дискусіях, в яких можуть брати участь як діти, так і їхні батьки. Це чудове почуття - щоб мати можливість допомогти людям, яким це потрібно. Займатися благодійністю - це означає запропонувати один раз, ресурси або гроші іншим. Часто все починається з невеликих добрих справ: наприклад, ви можете допомогти молодшому братові зав'язувати шнурки або покрийте стіл на вечерю. Такі незацікавлені справи також вирощуються з почуття вдячності: коли ви щасливі, що у вашому житті є легше помітити тих, кому пощастило менше. Занурення Редлінг і Аллісон Том - одружена пара, що живе в Окленді, Каліфорнія. Їхні книги та веб-сайт Retireby45.com є та дають пораду досягти фінансової незалежності. Автори були опубліковані в Forbes, CNBC та багатьох інших публікаціях. До раннього виходу на пенсію у 2015 році занурення було професіоналом у сфері інтернет-маркетингу, а Елісон є технічним керівником проектів. Еллісон виріс у Нью-Йорку та закінчив Дартмутський університет. Divenin закінчив державний університет штату Огайо. Для середнього шкільного віку.

Купити книгу «Інвестування до дітей. Як заощадити, інвестувати і примножити гроші» Дайлін Редлінг, Еллісон Том в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Інвестування до дітей. Як заощадити, інвестувати і примножити гроші" (Дайлін Редлінг, Еллісон Том) з ISBN 978-985-15-5066-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Дарина Вашкевич
Художник
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
170x240 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.408
Автор
Дайлін Редлінг, Еллісон Том

Рецензії на книгу «Інвестування до дітей. Як заощадити, інвестувати і примножити гроші ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами