Искусство завоевывать друзей и оказывать влияние на людей, эффективно общаться и расти как личность - Дейл Карнеги (978-966-993-871-8)

Искусство завоевывать друзей и оказывать влияние на людей, эффективно общаться и расти как личность - Дейл Карнеги (978-966-993-871-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 150
150 грн
  • ISBN: 978-966-993-871-8
  • Код товару: 353100
Основні характеристики
Перекладач: Анастасія Бродоцкая
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Мистецтво завоювання друзів і впливу людей, ефективно спілкуватися і росте як людина» Дейл Карнегі

Автор цієї книги - легендарний Дейл Карнегі, чия робота стала обов'язковим читанням для тих, хто хоче навчитися спілкуватися. І це величезна подія в психологічній науці - у вас є авторське навчання для ефективного спілкування, впевненості та впливу, які пройшли сотні тисяч людей у ??всьому світі. Для найширшого характеру читачів: для тих, хто хоче розкрити талант чудового співрозмовника, розумного батька, цінного працівника. Особливий інтерес представляє книгу для початківців і вже практикує психологи, тренери, консультанти. Лабораторія тренувань "на Карнегі" відкрила свої двері руками самим Дале Карнегі, що поділяться з вами технологіями та секретами майстерності.

Купити книгу «Мистецтво завоювання друзів і впливу людей, ефективно спілкуватися і росте як людина» Дейл Карнегі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво завоювання друзів і впливу людей, ефективно спілкуватися і росте як людина" (Дейл Карнегі) з ISBN 978-966-993-871-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Анастасія Бродоцкая
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
224
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дейл Карнегі

Рецензії на книгу «Мистецтво завоювання друзів і впливу людей, ефективно спілкуватися і росте як людина ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами