Интимное Средневековье. Истории о страсти и целомудрии, поясах верности и приворотных снадобьях - Розали Гилберт (978-966-993-857-2)

Интимное Средневековье. Истории о страсти и целомудрии, поясах верности и приворотных снадобьях - Розали Гилберт (978-966-993-857-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 200
200 грн
  • ISBN: 978-966-993-857-2
  • Код товару: 353099
Основні характеристики
Перекладач: Оксана Медвідь
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Інтимні середньовіччя. Розповіді про пристрасть та цнотливість, ремені лояльності та прихильності» Розалі Гілберт

Інтимне життя середньовічних жінок була як складна і заплутана, як наша сьогодні; І в ті часи тут було дуже ясно, і більшість аспектів сексуальних відносин були нечіткі та розмиті. Тоді жінки, як нинішнього, люблять і втратили, сподівалися і побудували секретні плани, сміялися і кричали, стурбовані вгору і вниз. Вони були перевантажені надією, вони закохалися. Серед них також були жапе і пожадливі. Деякі були змушені до сексу, а потім вони мали справу з наслідками. Інші, виготовлені афродисіак і одягаються. Іноді доступ до сексу був важким. Іноді було ще важче уникати інтимних зв'язків. Незважаючи на сотні років, відокремлюючи сексуальне життя середньовічних жінок та інтимне життя наших сучасників, вони все ще мають багато спільного. По суті, тільки самі жінки змінилися. У цій книзі ви знайдете правдиві історії про більше сотень жінок, які дійсно жили в середні віки. Ну, давайте познайомимося з ними.

Купити книгу «Інтимні середньовіччя. Розповіді про пристрасть та цнотливість, ремені лояльності та прихильності» Розалі Гілберт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Інтимні середньовіччя. Розповіді про пристрасть та цнотливість, ремені лояльності та прихильності" (Розалі Гілберт) з ISBN 978-966-993-857-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Оксана Медвідь
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
135х200 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Розалі Гілберт

Рецензії на книгу «Інтимні середньовіччя. Розповіді про пристрасть та цнотливість, ремені лояльності та прихильності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами