Сумую за тобою. Як пережити біль розставання, відновити стосунки та відпустити минуле - Ілсе Санд (978-617-12-9316-8)

Сумую за тобою. Як пережити біль розставання, відновити стосунки та відпустити минуле - Ілсе Санд (978-617-12-9316-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 141
141 грн
  • ISBN: 978-617-12-9316-8
  • Код товару: 353014
Основні характеристики
Автор: Ілсе Санд
Перекладач: Дар'я Москвітіна
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Сумую за тобою. Як пережити біль розставання, відновити стосунки та відпустити минуле» Ілсе Санд

Розставання з романтичним партнером, хорошим другом чи втрата близької людини — це болісний етап життя для кожного. І, здається, що світла в кінці тунелю немає, а є лише темрява та самотність. Проте будь-яке розставання чи втрату можна не тільки пережити, а й перетворити на початок нової життєвої сторінки. Головне, правильно розуміти ситуацію та мужньо зустріти проблеми та переживання віч-на-віч. Прочитавши цю книжку, ви: Навчитеся керувати гнівом через біль втрати та розчарування Зрозумієте, чому вас покинули, і переконаєтеся, чи причина дійсно у вас Напишете прощального листа минулому Відпустите образи Пробачите нереалізовані мрії колишньому партнерові Дозволите новій людині ввійти до вашого серця тощо Ілле Санд аналізує всі причини розірвання стосунків і пропонує прості прийоми і вправи, щоб їх врятувати, пережити біль розставання та втрати і навчитися відпускати людей з легким серцем, без сліз та депресій. Про автора: Ілсе Санд — данська психологиня та психотерапевтка, письменниця, авторка наукових бестселерів, які допомогли сотням людей налагодити своє життя та докорінно змінити світогляд. Окрім написання книжок і психотерапевтичної практики, Ілсе веде курси психотерапії та читає лекції.

Купити книгу «Сумую за тобою. Як пережити біль розставання, відновити стосунки та відпустити минуле» Ілсе Санд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сумую за тобою. Як пережити біль розставання, відновити стосунки та відпустити минуле" (Ілсе Санд) з ISBN 978-617-12-9316-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Дар'я Москвітіна
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
192
Формат
120х170 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ілсе Санд

Рецензії на книгу «Сумую за тобою. Як пережити біль розставання, відновити стосунки та відпустити минуле».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами