Руководство по чтению вслух. Настольная книга для любящих родителей, заботливых бабушек и дедушек и умных воспитателей - Джим Трелиз (978-5-389-17490-0)

Руководство по чтению вслух. Настольная книга для любящих родителей, заботливых бабушек и дедушек и умных воспитателей - Джим Трелиз (978-5-389-17490-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-5-389-17490-0
  • Код товару: 352920
Основні характеристики
Автор: Джим Треліз
Назва оригіналу: Jim Trelease’s Read-Aloud Handbook
Перекладач: Ольга Лисенкова
Під редакцією: Сінді Джорджис
Мова: російська

Про книгу «Посібник з читання вголос. Настільна книга для люблячих батьків, дбайливих бабусь і дідусів та розумних вихователів» Джим Треліз

Перша версія цієї роботи була опублікована ще 1979 року. З того часу книга Джима Треліза — небайдужого батька, журналіста та викладача — стала культовою класикою в США, видавалася у Великій Британії, Австралії, Японії, Китаї, Індонезії та Іспанії, і продовжує користуватися величезною популярністю. Це справжнє джерело корисних порад і практичних рекомендацій для люблячих батьків і турботливих педагогів, які прагнуть захопити дітей читанням, пробудити їх уяву, покращити мовні навички, забезпечити правильним культурним стартом і допомогти стати успішними. Восьме видання книги було переглянуто і доповнено та юнацької літератури Арізонського університету, членом журі престижних літературних премій. Сінді написала новий розділ про ілюстрації та візуальну грамотність, оновила «Книжкову скарбницю» — списки літератури, рекомендованої для читання вголос, — а також привела у відповідність до останніх наукових даних інформацію про вплив електронних пристроїв та Інтернету на сучасну дитину. Познайомтеся з перевіреними методами та стратегіями, яким допоможуть дітям різного віку та здібностей, незалежно від місця проживання та матеріальних можливостей сім'ї, відкрити для себе справжнє задоволення від читання! прогресивного батьківства». (Марина Аромштам)

Купити книгу «Посібник з читання вголос. Настільна книга для люблячих батьків, дбайливих бабусь і дідусів та розумних вихователів» Джим Треліз в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Посібник з читання вголос. Настільна книга для люблячих батьків, дбайливих бабусь і дідусів та розумних вихователів" (Джим Треліз) з ISBN 978-5-389-17490-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Jim Trelease’s Read-Aloud Handbook
Перекладач
Ольга Лисенкова
Під редакцією
Сінді Джорджис
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.500
Автор
Джим Треліз

Рецензії на книгу «Посібник з читання вголос. Настільна книга для люблячих батьків, дбайливих бабусь і дідусів та розумних вихователів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами