Эволюция - путь во времени. Ментальные и телесные техники сохранения молодости и обретения красоты - Наталия Осьминина (978-5-9573-3829-1)

Эволюция - путь во времени. Ментальные и телесные техники сохранения молодости и обретения красоты - Наталия Осьминина (978-5-9573-3829-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 1482
1 482 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3829-1
  • Код товару: 352903
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 592
Формат: 145х220 мм

Про книгу «Еволюція – шлях у часі. Ментальні та тілесні техніки збереження молодості та набуття краси» Наталія Осьмініна

Наталія Восьминіна здобула широку популярність завдяки розробленим нею революційним методикам омолодження обличчя та тіла, природним та безпечним способом. У новій роботі автор приділяє увагу не лише анатомії людини, вона йде далі – ділиться своїми дослідженнями та унікальною точкою зору на теорію еволюції людства.У книзі вам пропонується унікальна методика, яка допоможе розкрити красу кожної людини та гармонійно ”вбудуватися” у цей світ, покращити своє фізичне та духовне здоров'я. Автор докладно розповідає, що робити, щоб максимально наблизитись до свого еталонного стану - такого, як було закладено природою. Здорова постава, гармонійно розвинене тіло, гарне обличчя, бадьорість духу, гарне самопочуття і ясність свідомості - все це ви знайдете, якщо будете усвідомлено, з розумінням дбати про себе та про свій організм. Всі прийоми докладно описані та забезпечені ілюстраціями, що пояснюють.

Купити книгу «Еволюція – шлях у часі. Ментальні та тілесні техніки збереження молодості та набуття краси» Наталія Осьмініна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Еволюція – шлях у часі. Ментальні та тілесні техніки збереження молодості та набуття краси" (Наталія Осьмініна) з ISBN 978-5-9573-3829-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
592
Формат
145х220 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Наталія Осьмініна

Рецензії на книгу «Еволюція – шлях у часі. Ментальні та тілесні техніки збереження молодості та набуття краси ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами