Сила луны. Необходимое знание в нужное время. Жизнь в гармонии с природой и лунными ритмами - Иоганна Паунггер, Томас Поппе (978-5-9573-2704-2)

Сила луны. Необходимое знание в нужное время. Жизнь в гармонии с природой и лунными ритмами - Иоганна Паунггер, Томас Поппе (978-5-9573-2704-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 450
450 грн
  • ISBN: 978-5-9573-2704-2
  • Код товару: 352896
Основні характеристики
Перекладач: О. Буркіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Сила Місяця. Необхідні знання в потрібний час. Життя в гармонії з природою і місячними ритмами» Йоганна Паунггер, Томас Поппе

Вибрати правильний момент – значить заощадити зусилля та отримати найкращий результат. І це правило однаково ефективно працює абсолютно у всіх сферах життя.Звучить як фантастика, але насправді вплив місячних ритмів на результати діяльності людини не просто доведено, а підтверджено багаторічним досвідом авторів та мільйонів читачів, які дотримувалися їхніх порад та рекомендацій.Знань, що містяться в книзі ”Сила місяця”, достатньо для того, щоб навчитися обходитися без ліків, зберігати та збільшувати добробут у будинку, з легкістю підтримувати чистоту та порядок, робити якісний ремонт, збирати багатий урожай та ефективно заготовляти його на користь, а також досягати успіху у будь-якій справі за мінімальних витрат.У книзі наводиться місячний календар на 5 років - з 2015 по 2019 рік, орієнтуючись на який ви завжди зможете вибрати правильний момент для будь-якої справи.Для широкого загалу читачів.

Купити книгу «Сила Місяця. Необхідні знання в потрібний час. Життя в гармонії з природою і місячними ритмами» Йоганна Паунггер, Томас Поппе в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сила Місяця. Необхідні знання в потрібний час. Життя в гармонії з природою і місячними ритмами" (Йоганна Паунггер, Томас Поппе) з ISBN 978-5-9573-2704-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
О. Буркіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
130х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.380
Автор
Йоганна Паунггер, Томас Поппе

Рецензії на книгу «Сила Місяця. Необхідні знання в потрібний час. Життя в гармонії з природою і місячними ритмами».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами