Мифы и притчи классической древности. От Эллады до Иудейского царства, от Индии до Тибета - Густав Беньямин Шваб (978-5-386-14453-1)

Мифы и притчи классической древности. От Эллады до Иудейского царства, от Индии до Тибета - Густав Беньямин Шваб (978-5-386-14453-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 456
456 грн
  • ISBN: 978-5-386-14453-1
  • Код товару: 352839
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 456
Формат: 150х215 мм

Про книгу «Міфи та притчі класичної давнини. Від Елллади до Іудейського царства, з Індії до Тибету» Густав Беньямін Шваб

Магічний калейдоскоп з'являється в давніх і середньовічних міфах і притчах у презентації Густав Бенджамін Шваб - блискучий німецький письменник та вчений. У XIX і початку XX століття його перекази старих легенд були зачаровані всією освіченою Європою; Читання його книг був улюбленим дозвіллям у сімейному колі та обов'язковому предмету - у школах. Шваб був справжнім енциклопедистом: він відвідав фольклор усього світу. Ось чому у тексті, складеному ним, ми знаходимо легенди стародавньої та середньовічної Європи та багатонаціонального світу Сходу, в якому він особливо виділяв цивілізацію Індії та євреїв. Зрештою, кожен людей осмислюється і переносять правду по-своєму. Тільки порівнюючи традиції, які ми стаємо мудрішими та більше досвідом.

Купити книгу «Міфи та притчі класичної давнини. Від Елллади до Іудейського царства, з Індії до Тибету» Густав Беньямін Шваб в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Міфи та притчі класичної давнини. Від Елллади до Іудейського царства, з Індії до Тибету" (Густав Беньямін Шваб) з ISBN 978-5-386-14453-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
456
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Густав Беньямін Шваб

Рецензії на книгу «Міфи та притчі класичної давнини. Від Елллади до Іудейського царства, з Індії до Тибету ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами