Ключевые модели менеджмента. 77 моделей, которые должен знать каждый менеджер - Гербен ван дер Берг, Пауль Питерсма (978-5-00101-180-4)

Ключевые модели менеджмента. 77 моделей, которые должен знать каждый менеджер - Гербен ван дер Берг, Пауль Питерсма (978-5-00101-180-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 400
400 грн
  • ISBN: 978-5-00101-180-4
  • Код товару: 352822
Основні характеристики
Перекладач: В. Єгоров
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 400

Про книгу «Ключові моделі управління. 77 моделей, які має знати кожен менеджер» Гербен ван дер Берг, Пауль Питерсма

Швидше за все, ви вже чули про дбайливий підхід, SWOT-аналіз і ключові компетенції. А що ви думаєте про аналіз ризиків і винагород, інноваційний цикл і стратегічне планування людського капіталу? Навіть якщо ви чули про ці моделі, чи дійсно ви знаєте, що вони є і як ви могли б їх застосувати на практиці? У цьому доповненому виданні бестселера ”Ключові моделі менеджменту” описуються вже не 60, а 77 моделей менеджменту. По кожній ключовій моделі дається керівництво, коли і як цією моделлю найкраще скористатися, вказуються рівень реальної працездатності моделі, її переваги і недоліки. Книга містить безліч ілюстрацій, які допомагають зрозуміти суть запропонованих моделей.Незалежно від вашого досвіду та наявних знань, ця книга познайомить вас з десятками нових способів, які допомагають зробити ваш бізнес кращим.Для менеджерів середньої та вищої ланки, бізнес-консультантів, а також усіх, хто цікавиться моделями менеджменту.6-те видання, доповнене.

Купити книгу «Ключові моделі управління. 77 моделей, які має знати кожен менеджер» Гербен ван дер Берг, Пауль Питерсма в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ключові моделі управління. 77 моделей, які має знати кожен менеджер" (Гербен ван дер Берг, Пауль Питерсма) з ISBN 978-5-00101-180-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
В. Єгоров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
170х240 мм
Вага
0.648
Автор
Гербен ван дер Берг, Пауль Питерсма

Рецензії на книгу «Ключові моделі управління. 77 моделей, які має знати кожен менеджер ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами