Как делать полезные заметки. Эффективная система организации идей по методу Zettelkasten - Зонке Аренс (978-5-00169-985-9)

Как делать полезные заметки. Эффективная система организации идей по методу Zettelkasten - Зонке Аренс (978-5-00169-985-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 411
411 грн
  • ISBN: 978-5-00169-985-9
  • Код товару: 352772
Основні характеристики
Автор: Зонке Аренс
Перекладач: Катерина Свєшнікова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Як зробити корисні нотатки. Ефективна система організації ідей на Zettelkasten Method» Зонке Аренс

"Ніхто не може думати без ручки в руці". Никлас Луман. Замість того, щоб витрачати час пошуку цитати або посилання для читання книги, ви можете зосередити увагу на тому, що дійсно важливо: думати, зрозуміти та розвивати нові ідеї. Неважливо, чи ви вважаєте за краще робити нотатки з ручкою на папері або набравши текст на своєму комп'ютері. Ця книга допоможе вам у вивченні, запам'ятовування, письмових нотаток, робота над проектами та розвитком мислення. Вона заснована на системі Zettelkasten, яка створюється Niklas Luman. Він відомий для написання понад 70 книг та 500 статей і став одним з найбільш продуктивних вчених усіх часів. Але найголовніше - він зробив це з легкістю. Як тільки Люман сказав: "Я ніколи не змушую себе робити те, що я не хочу". Zettelkasten System часто неправильно зрозуміла і рідко пояснюється добре. Ця книга призначена для створення потужного інструменту для всіх, хто зацікавлений у читанні, мислення та письма. Для кого ця книга Для тих, хто багато читає і хочуть зробити це з більшою вигодою. Для тих, хто хоче створити власну систему знань, краще пам'ятати інформацію та переміщатися. Для тих, хто працює з великою кількістю інформації. Від автора Наприклад, є чудові книги про час і самоврядування, наприклад, "приносять речі на замовлення" Девід Аллен, але вони, як правило, не підходять для відкритого процесу, що є вивченням, мисленням або вивченням взагалі. З іншого боку, конкретні книги з академічних листів, як правило, перевищують сукупність консультацій та рекомендацій, і не є достатньо систематизовані, щоб вважатися серйозним управлінням. Я витратив багато часу, намагався різні системи запису нотаток, і почалося чотири рази з різних заготовок: два на папері різних форматів та один у форматі HTML, перш ніж зупинитися на методі Zettelkasten ("Caterkusten") німецького соціолога Ніклас Лумана.

Купити книгу «Як зробити корисні нотатки. Ефективна система організації ідей на Zettelkasten Method» Зонке Аренс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як зробити корисні нотатки. Ефективна система організації ідей на Zettelkasten Method" (Зонке Аренс) з ISBN 978-5-00169-985-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Катерина Свєшнікова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Зонке Аренс

Рецензії на книгу «Як зробити корисні нотатки. Ефективна система організації ідей на Zettelkasten Method ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами