The Story of Dr. Dolittle / История доктора Дулиттла. Книга для чтения на английском языке в 5 классе - Хью Джон Лофтинг (978-5-9908367-8-5)

The Story of Dr. Dolittle / История доктора Дулиттла. Книга для чтения на английском языке в 5 классе - Хью Джон Лофтинг (978-5-9908367-8-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 100
100 грн
  • ISBN: 978-5-9908367-8-5
  • Код товару: 352744
Основні характеристики
Серія: Young Readers ' Club
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 64

Про книгу «The Story of Dr. Dolittle / Історія доктора Дуліттла. Книга для читання англійською в 5 класі» Х'ю Джон Лофтінг

Одна з найвідоміших у світі дитячих книг – Історія доктора Дуліттла, була створена англійським письменником невдовзі після закінчення Першої світової війни. Народилася ця казкова повість із фронтових листів автора своїм дітям, у яких він розповідав про доброго лікаря. Головний герой - Джон Дуліттл - був дуже добрим лікарем, який любив і людей, і тварин. А ще він вивчив мову звірів і міг довго розмовляти з ними. У його гостинному будинку оселилося багато вихованців, тому що він нікому не відмовляв у притулку, ні в лікуванні. Слава про незвичайного лікаря досягла берегів Африки, і коли там трапилося лихо - почалася страшна епідемія серед мавп - Джон Дуліттл одразу вирушив у далеку країну рятувати нещасних тварин. В дорозі на нього чекали небезпечні пригоди, але звірі - його вірні друзі - завжди приходили до нього на виручку. Адаптація та словник: І. Б. Загородня.

Купити книгу «The Story of Dr. Dolittle / Історія доктора Дуліттла. Книга для читання англійською в 5 класі» Х'ю Джон Лофтінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "The Story of Dr. Dolittle / Історія доктора Дуліттла. Книга для читання англійською в 5 класі" (Х'ю Джон Лофтінг) з ISBN 978-5-9908367-8-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
140х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Х'ю Джон Лофтінг

Рецензії на книгу «The Story of Dr. Dolittle / Історія доктора Дуліттла. Книга для читання англійською в 5 класі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами