Терапия булимии. Использование диалектической поведенческой терапии для прерывания булимического цикла и восстановления контроля над жизнью - Эллен Астрахан-Флетчер, Майкл Маслар (978-5-907365-56-8)

Терапия булимии. Использование диалектической поведенческой терапии для прерывания булимического цикла и восстановления контроля над жизнью - Эллен Астрахан-Флетчер, Майкл Маслар (978-5-907365-56-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 600
600 грн
  • ISBN: 978-5-907365-56-8
  • Код товару: 352730
Основні характеристики
Перекладач: М. Смологуб
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 288

Про книгу «Терапія булімії. Використання діалектичної поведінкової терапії для переривання булімічного циклу та відновлення контр» Майкл Маслар, Еллен Астрахан-Флетчер

Якщо думки про їжу та фігуру займають значну частину часу та забирають багато енергії, то у вас, ймовірно, є розлад харчової поведінки. Воно руйнує найпростіші радощі життя і зосереджує увагу на вашому тілі, фізичному навантаженні та їжі. Хороша новина полягає в тому, що його можна позбутися. Тепер відомо, що самовдосконалення чи вдосконалення з чиєюсь допомогою допомагає подолати розлад харчової поведінки. У цій книзі представлена ??важлива інформація, яка допоможе перервати цикл булімії, переключити свою увагу на поточні проблеми, а не залишатися у минулому чи майбутньому, та зробити життя повноцінним.Це також корисний підручник для практика, який допомагає пацієнтові у пошуку способів подолання розладу харчової поведінки.В основі булімії лежить прагнення тримати все під контролем. Таким чином, очищення стає способом контролювати вагу, а переїдання - спробою позбавитися депресії, стресу, почуття сорому або навіть нудьги. У книзі описані нові здорові методи подолання негативних почуттів та спотвореного образу свого тіла, які тримають вас у пастці цього циклу.У цій програмі лікування ви вивчите чотири ключові навички - безоцінне усвідомлене спостереження, толерантність до дистресу, регулювання емоцій, а також ефективність міжособистісних стосунків та навчитеся застосовувати їх для контролю булімічних спонукань.У книгу включені робочі бланки та вправи, покликані допомогти вам взяти під контроль емоції та позбутися булімії. Ви також дізнаєтеся, як зберігати мотивацію і назавжди покінчити з булімією, не повертаючись до звичної поведінки. При спільному та правильному використанні навички, представлені в цьому посібнику, допоможуть впоратися з неприємними почуттями ефективними методами, переглянути своє харчування та, нарешті, набути справжнього контролю над своїм життям!

Купити книгу «Терапія булімії. Використання діалектичної поведінкової терапії для переривання булімічного циклу та відновлення контр» Майкл Маслар, Еллен Астрахан-Флетчер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Терапія булімії. Використання діалектичної поведінкової терапії для переривання булімічного циклу та відновлення контр" (Майкл Маслар, Еллен Астрахан-Флетчер) з ISBN 978-5-907365-56-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
М. Смологуб
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Майкл Маслар, Еллен Астрахан-Флетчер

Рецензії на книгу «Терапія булімії. Використання діалектичної поведінкової терапії для переривання булімічного циклу та відновлення контр».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами