Практика когнитивно-поведенческой терапии тревожных расстройств. Рабочие листы и раздаточные материалы - Джеймс Мэннинг, Никола Риджуэй (978-5-907365-57-5)

Практика когнитивно-поведенческой терапии тревожных расстройств. Рабочие листы и раздаточные материалы - Джеймс Мэннинг, Никола Риджуэй (978-5-907365-57-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 475
475 грн
  • ISBN: 978-5-907365-57-5
  • Код товару: 352727
Основні характеристики
Перекладач: В. Голінгер
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 160

Про книгу «Практика когнітивно-поведінкової терапії тривожних розладів. Робочі листи та роздаткові матеріали» Джеймс Меннінг, Нікола Риджтай

У цю просту і зрозумілу книгу включено всю необхідну інформацію з КПТ, щоб допомогти впоратися з тривожними розладами. ОСНОВНІ ТЕМИ КНИГИ: Підтримуючі цикли КПТ Загальна модель КПТ Цикли думок, почуттів та поведінки Підтримуючі цикли при соціальній тривожності, ДКР, іпохондрії, панічних атаках та автофобії Втручання та вправи у КПТ Протоколи заперечення НАМ Інформація про поведінкові експерименти Ця книга дозволить вам глянути з боку терапевта на сеанси КПТ і краще зрозуміти широко поширені принципи та методи КПТ.

Купити книгу «Практика когнітивно-поведінкової терапії тривожних розладів. Робочі листи та роздаткові матеріали» Джеймс Меннінг, Нікола Риджтай в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практика когнітивно-поведінкової терапії тривожних розладів. Робочі листи та роздаткові матеріали" (Джеймс Меннінг, Нікола Риджтай) з ISBN 978-5-907365-57-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
В. Голінгер
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.226
Автор
Джеймс Меннінг, Нікола Риджтай

Рецензії на книгу «Практика когнітивно-поведінкової терапії тривожних розладів. Робочі листи та роздаткові матеріали ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами